SATULATUOLI KOKEMUKSIA VERTAILUA JA MIELIPITEITÄ SATULATUOLEISTA

Kokemuksia erilaisista satulatuoleista. Tällä sivulla julkaistaan asiakkaiden sähköpostilla lähettämää palautetta, satulatuoli kokemuksia ja vertailua sekä mielipiteitä eri satulatuoleista. Sinäkin voit lähettää sähköpostia ja kertoa kokemuksiasi satulatuolien ominaisuuksista, tai tuolien toimittajista.

Ergonea satulatuoli on uusi kokemus

"Olen satakiloinen pitkä mies ja käyttänyt erilaisia satulatuoleja työssäni jo pitkään. Sekä yksiosaisia että keskiraollisia. Sitten istuin Ergonea Dual satulatuoliin, jossa oli korkea pumppu. Se tuntui heti alussa säätyvän minun käyttööni sopivaksi ja hankin sen työpaikalle. Vasta pari kuukautta on kulunut tuolin hankinnasta, tämä tuoli tuntuu jämäkältä ja tosi hyvältä. Tässä Ergonean tuolissa on hyvä satulan säätö ja se myös nousee tarpeeksi ylös. Dualissa on minulle sopivaksi muotoiltu istuin ja siksi käytän tätä satulatuolia koko päivän."
Nimimerkki: Ihan hyvä satulatuoli

Hyvä ja edullinen Satulatuoli Ergonea Luxe musta nahka

Luxe satulatuoli sähköpöytäkäytössä

”Minulla on Ergonea Luxe satulatuoli korkea jalkarenkaalla ja käytän sitä sähköpöydän kanssa. Se on aivan ihana ja siinä on kaunis ruskea väri, tuoli on pehmeä ja nousee riittävän korkealle. Jalkarengas on hyvä tuki jaloille korkealla istuttaessa. Istuimessa on myös kallistuksen säätö ja se onkin tarpeellinen eri korkeuksilla työskenneltäessä. Ergonea satulatuoli kokemus on myönteinen, olen tuoliin tosi tyytyväinen.”

Nimimerkki: Marjuska

Pidän Pilates jumpasta

"Kotona on ollut muutaman kuukauden uusi Ergonean Pilates satulatuoli. Testasin useita keinuvia satulatuoleja, mutta Ergoneassa oli paras ja äänetön keinun mekanismi. Siinä on tasainen kallistus joka suuntaan, joten sen aktiivinen liike tuntuu lantiossa luontevalta. Jo muutaman kuukauden käytön jälkeen huomaan, että selkä eikä hartiat kipeydy vaikka istun tuolissa tuntikausia. Samoin ei pepussa tai jaloissa ole tuntunut puutumista. Tämä tuoli sopii minulle hyvin, joten voin sitä suositella muillekin naisille."

Nimimerkki: Virkeämpi olo

Kapea Satulatuoli Ergonea Fine musta nahka

Fine satulatuoli mun suosikkini

”Mä hankin Ergonea Fine satulatuolin, kun olen pieni nainen. Tässä on kapea istuin, joka sopii parhaiten mun vartalolleni. Matalassa kaasujousessa on minulle riittävästi korkeussäätöä ja tässä tuolissa on hyvä istuinkaltevuuden säätö. Ensin mietin punaista väriä, mut sitten päätin ottaa ajattoman mustan. Istuin on oikeata nahkaa, eikä se hiosta. Mulla on aikaisempia kokemuksia Salli satulatuolista, mutta se oli leveä. Tykkään tästä kapeasta tuolista, suosittelen.”

Nimimerkki: Pikkuleidi

Hyvä Kaksiosainen Satulatuoli Ergonea Dual ristiseläntuki ruskea nahka

Kapealanteisen miehen tuoli

”Olen hoikka mies ja etsin sopivaa satulatuolia monesta tuolikaupasta. Lähes kaikissa paikoissa oli vain leveitä tuoleja tarjolla, kunnes istuin Ergonea Dual Gym satulatuoliin. Se oli siinä, löysin viimein etsimäni. On kapea ja kaksiosainen istuin, jossa tosi hyvät säädöt. Ei ollut halvin, mutta henkilökohtaisesti pidän ergonomiaa ja sopivuutta tärkeämpänä kuin hintaa. Selkänoja tuntui jo alussa mukavalta, mutta nyt kun olen saanut sen säädettyä itselleni sopivaksi, se on loistava. Valinnan arvoa lisäsi myös se, että Ergonea on kuulemma kotimainen, hyvä! Peukkua ylös, täysi kymppi minulle".

Nimimerkki: Löysin sopivan