Kapea satulatuoli Ergonea Fine on laadukas ja tyylikäs satulatuolin kapea istuin tytöille ja naisille

Kapea satulatuoli Ergonea Fine musta aito nahka

Kapea satulatuoli Fine on kehitetty hoikkien satulatuolia käyttävien henkilöiden toiveesta. Istuimen kaltevuuden ja korkeuden säädöt toimivat tarkasti ja kevyesti. Kapeassa satulatuolissa on pintapehmeä erikoispehmuste, kestävä kevytmetallirunko ja isot kevyesti rullaavat pyörät. Ne tekevät satulatuolilla työskentelystä ergonomista ja miellyttävää. Saumaton istuinverhoilu on aitoa, helppohoitoista, pehmeää nahkaa. Myös hienoja kangas kuoseja. Ergonea® Fine on suunniteltu lisäämään ergonomiaa ja tehostamaan työskentelyä toimistoissa, sekä kotona. Kotimainen Ergonea Fine väreissä, kapean satulatuolin muotoilu on tyylikäs ja istuimeen on valittavissa useita nahkaväri vaihtoehtoja. Edestä kapeat satulatuolit sopivat kotiin ja työpaikalle, tytöille ja naisille.


 • Istumakorkeus: M: 55-75 cm, S: 47-61 cm, L: 60-86 cm
 • Istuin: L: 38 cm S: 35 cm, kapea satulatuoli naisen anatomialle
 • Paino: 9 Kg
 • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
 • Runko: Erikoismetallia, kevyt ja kestävä, myötäilevä kaasujousi
 • Ristikko: Tyylikäs vakaa metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
 • Pyörät: Pyörät 65 mm koville lattioille, lukkiutuvat pyörät, tassut
 • Verhoilu: Valkoinen, musta, sininen, tai ruskea aito pehmeä nahka
 • Takuu: Kotimainen kapea satulatuoli, takuu 3 vuotta
 • Lisätiedot: Helppohoitoiset materiaalit vaativiin olosuhteisiin. Ergonea tuolia voi käyttää koko päivän työssä ja kotona. Kapea satulatuoli, paras ergonomia ja edullinen hinta.

 • Kapea satulatuoli naiselle musta nahka edullinen kotimainen kapea Ergonea Fine edestäFine edestä
 • Kapea satulatuoli naisille tarjous hinta kotimainen nahka Ergonea Fine sivustaFine sivusta
 • Kapea satulatuoli naiselle nahka kotimainen Ergonea Fine ylhäältäFine ylhäältä
Satulatuoli Ergonea Luxe Valkoinen Kromiristikolla ja pyörillä Ergonominen satulatuoli Ergonea Luxe sekä kapea Fine naisille ja tytöille kokoero

Kapea satulatuoli hoikkavartaloiselle naiselle ja tytölle - fine on paras

Kapea satulatuoli Fine on suunniteltu lisäämään istumatyön ergonomiaa ja tehostamaan työskentelyä toimistoissa, sekä muissa työpisteissä. Tuolin muotoilu on siro ja tyylikäs, kapeaan istuimeen on valittavissa useita kangas- ja nahkavärejä. Hyvässä Fine satulatuolissa on vieläkin kapeampi etuosa kuin Luxessa, joten istuin sopii erittäin hoikille. Hyvä satulatuoli ohjaa istumaan ryhdikkäästi, Ergonea lisää merkittävästi virkeyttä ja työhyvinvointia. Tämä toimiston naisten suosikkituoli on hoikkia käyttäjiä kuunnellen suunniteltu ja taidokkaasti Suomessa valmistettu. Ergonea Fine mallissa on eripituisille henkilöille useita korkeusvaihtoehtoja. S kaasujousi pienille naisille / tytöille, M keskikokoisille ja L pitkille naisille. Kapea satulatuoli on varustettavissa myös jalkarenkaalla, se sopii parhaiten korkeaan L työpisteeseen tai sähköpöytä työskentelyyn. Kapea Fine satulatuoli on monikäyttöinen työtuoli, se toimii toimistossa, terveydenhuollossa, oppilaitoksissa, kauneudenhoidossa, kotona, korkeissa palvelutiskeissä, matalalla työskennellessä, jne.

Tilaa verkkokaupasta

Vaihtoehdot:Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

16 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli