Satulatuoli esd kotimainen Ergonea Luxe

ESD satulatuoli poistaa staattisen sähkön

Satulatuoli ESD Ergonea® on sähköä johtava ESD tuoli ammattikäyttöön, tai kotiin. Kotimainen sähköä johtava eli maadoitettu satulatuoli on tarpeellinen suojaava työtuoli työpisteissä, joissa tapahtuu sähköisiä varauksia ja purkauksia. Ergonea Luxe ESD satulatuolissa istuimen maadoitus tapahtuu kankaan kuparikudosta käyttämällä. Istuin on kiinni metallirungossa, sekä metallisessa kaasujousessa. Kromatussa pyöräristikossa on sähköä johtavat ESD pyörät, joten suojaus lattiaan saakka on varmistettu. Luxen istuin on suunniteltu naisen anatomialle.
Ergonea® on rekisteröity tavaramerkki, jonka toimivuuteen ja laatuun kovassa ammattikäytössäkin voit aina luottaa.


  • Istumakorkeus: M: 55-75 cm, S: 47-61 cm, L: 60-86 cm
  • Istuin: L: 40 cm S: 36 cm, kapea muotoilu naisen anatomialle
  • Paino: 9 Kg
  • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
  • Runko: Erikoismetallia, kevyt ja kestävä, myötäilevä kaasujousi
  • Ristikko: Tyylikäs kromattu metalliristikko
  • Pyörät: Sähköä johtavat ESD satulatuolin pyörät
  • Verhoilu: Musta, sininen, harmaa tai vihreä ESD kangas
  • Takuu: Kotimainen, takuu 3 vuotta
  • Lisätiedot: Kestävät materiaalit vaativiin olosuhteisiin. ESD ergonomia ja edullinen hinta.

Mikä on ESD - mihin tarvitaan maadoitettua ESD satulatuolia?

EDS eli Electro Static Discharge on kiinnostava, mutta kiusallinen ja vaarallinen sähköinen purkaus. Varaus syntyy useimmiten hankauksesta kahden materiaalin välille, joilla on eri dielektrisyysvakio. Voimakkaan ESD:n yleinen ilmenemismuoto on kipinä. Jokainen lienee saanut sähköiskun staattisen sähkön purkauksesta. Kovalla pakkasella keinokuituvaatteisiin pukeutuneen ihmisen varausjännite voi olla jopa 20 kilovolttia. Ihmisestä voi helposti lähteä 3000 voltin purkaus, sen kipinä voi sytyttää paloherkät materiaalit räjähdysmäisesti tuleen ja sen estämiseksi maadoitus on tarpeen. Noin 4000 voltin jännitteestä kuuluu napsahdus ja yli 5000 voltin kipinän voi jo silmällä nähdä. Elektroniset komponentit ovat myös herkkiä, hyvin herkän elektronisen komponentin tai piirilevyn voi rikkoa huomaamattaan jo muutaman sadan voltin jännitteellä. Turvallinen ESD satulatuoli kannattaa hankkia toimistoonkin, jos työpisteessä on joskus ollut staattista sähköä. Tässä on vain muutamia esimerkkejä siitä, mikä on ESD. Mutta joka tapauksessa ESD satulatuoli on ehdottoman tarpeellinen ja monipuolisesti hyödyllinen useissa työpisteissä.
Katso tästä Ergonea Luxe satulatuolin ominaisuudet.

Ergonea on johtava ESD satulatuoli EPA alueelle selkänojalla

Satulatuoli selkänojallinen Luxe Gym ESD Ergonea® Luxe Gym ESD on johtava satulatuoli selkänojalla. Ergonomia-asiantuntijat / työfysioterapia suosittaa nykyään ristiselän tuellista satulatuolia lähes kaikkiin työpisteisiin. Luxe Gymissä on naisen anatomialle suunniteltu istuin ja selän notkoon hyvin mukautuva napakka ristiselän tuki. Ergonea ESD satulatuoli selkänojalla on täysin maadoitettu, myös ristiselän tuki sekä pyörät. Muutoin selkänojallinen Gym runko on sama kuin maadoittamatonkin. Katso ESD tuolin tarkemmat ominaisuudet satulatuoli Ergonea Luxe Gym linkistä. Ergonea on edelläkävijä, voimme toimittaa myös selkänojallisen satulatuolin täydellisenä ESD kokonaisuutena. Kotimainen laatutuote, edullinen hinta.

Tilaa verkkokaupasta

Vaihtoehdot:

Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

16 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli