Työtuoli Ergonea Fabric musta hyvä ergonominen työtuoli keinulla kotiin tai toimistoon

Työtuoli Ergonea Fabric on keinumekanismilla varustettu laadukas toimistotuoli yrityskäyttöön. Toimistotuolissa on ergonominen varustelu ja hyvät säädöt keskikokoisille henkilöille. Työtuoliin on valittavissa viisi pirteää väriä, jotka tekevät tuolista modernin. Hyvä tyylikäs ja ergonominen työtuoli pikatoimituksella, nyt verkkokaupasta edulliseen hintaan.

Toimistotuoli Ergonea® Fabric on hyvä työtuoli vaativaan käyttöön. Ergonea toimistotuolin monipuoliset säädöt sekä linjakas ulkonäkö vievät työergonomian nykyaikaiselle tasolle. Fabric työtuolin rakenne ja säädöt on ajateltu täysin uusiksi pienimpiä yksityiskohtia myöten. Tuolissa on kestävä erikoismetallirunko, sekä uusi tyylikäs ulkonäkö. Tuolin jokaiselle käyttäjälle yksityiskohtaiset säädöt, jotka ovat laajempia kuin tavallisissa työtuoleissa. Ergonea Fabric on kestävä ja hyvä työtuoli, joka sopii monenlaiseen työhön ja työpisteeseen. Fabricin istuin on käyttäjälleen säädettävissä aina optimaaliseen istumamukavuuteen. Selkeälinjainen ja hyvännäköinen toimistotuoli. Viisi upeaa väriä heti toimitukseen.

Hyvä ergonominen työtuoli työpisteeseen

Ergonominen työtuoli Ergonea Fabric on suunniteltu ammattikäyttöön. Siitä kertovat kaikki nerokkaat yksityiskohdat sekä ominaisuudet, jotka tekevät juuri Fabric mallista suositun työtuolin erilaisiin työpisteisiin. Kangasverhottu työtuoli on kooltaan näppärän kokoinen, joten se sopii pieneenkin työpisteeseen. Ergonean suunnittelijat ovat huippuammattilaisia, joiden monen vuoden tutkimus ja työ istumatyön ergonomian parantamiseksi on tuonut uskomattoman hyviä tuloksia: Uuden Ergonea Fabric työtuolin. Tämä kevyesti sekä äänettömästi rullaava kestävä toimistotuoli on hyvännäköinen ja myös teknisten ominaisuuksiensa ansiosta paras työtuoli moneen työpisteeseen. Fabric toimistotuolin huippuunsa kehitetyt ja ergonomiset säädöt toimivat aina, haluatpa istua ryhdikkäästi tai keinua rennosti vaikkapa puhelintyöskentelyssä. Laadukas hyvä työtuoli selälle, jonka keinussa on selän venyttelytoiminto. Työtuoli hinta kampanjassa. Ergonea® on rekisteröity tavaramerkki, jonka laatuun ja toimivuuteen voit aina luottaa.


 • Istumakorkeus: Lattiasta 45 - 55 cm säätö kaasujousella
 • Istuin: Leveys 51 cm, säädettävä syvyys 50 - 57 cm
 • Paino: 25 Kg
 • Säädöt: Korkeus, syvyys, kallistus, niskatuki
 • Runko: Erikoiskevytmetallia ja alumiinia, Synchro mekanismi
 • Ristikko: Kiiltävä vakaa alumiiniristikko 66 cm
 • Pyörät: Toimistotuolissa hyvin rullaavat 65 mm pyörät
 • Verhoilu: Kangas musta, harmaa, punainen, sininen ja vihreä
 • Takuu: Hyvä toimistotuoli takuu 3 vuotta
 • Lisätiedot: Uusi Synchro keinumekanismi takaa ergonomisen työtuolin varman toimivuuden ja parhaan ergonomian, edullinen hinta yrityksille

Kestävä työtuoli jonka istuimen väri on vaihdettavissa

 • Ergonominen työtuoli hinta laadukas musta toimistotuoli jossa vaihdettava kaunis istuinpäällinenErgonea työtuoli musta
 • Hyvä kaunis työtuoli punainen laadukas toimistotuoli vaihdettavalla istuinpäälliselläErgonea työtuoli punainen
 • Ergonominen työtuoli laadukas sininen toimistotuoli kaunis vaihdettava istuinpäällinenErgonea työtuoli sininen
 • Hyvä työtuoli hinta kaunis laadukas vihreä toimistotuoli jossa vaihdettava istuinpäällinenErgonea työtuoli vihreä
 • Ergonomisin työtuoli laadukas harmaa kaunis toimistotuoli vaihdettavalla istuinpäälliselläErgonea työtuoli harmaa

Ergonea® Fabric työtuolin suosituin väri on musta. Väriä elämään ! Uutuutena Ergonea tuo työtuoleihin pirteän kaksivärisyyden, joka antaa oivallisen mahdollisuuden säväyttää työpaikan värimaailmaa. Fabric on laadukas työtuoli, jonka istuimeen voidaan vaihtaa istuinpäällinen. Valittavissa ovat värit punainen, sininen, vihreä tai harmaa. Istuinpäällisessä on pitävä tarrakiinnitys ja hyvä sopivuus. Istuinpäällinen on kestävää polyesteriä, siksi se on myös pestävissä neljässäkymmenessä asteessa. Ohuella vaahtomuovilla pehmustettu puolipehmeä selkänoja on kestävää mustaa kangasta. Kaksi väriä yhdistämällä kokonaisuudesta tulee moderni ja tyylikäs. Ergonominen ja kestävä työtuoli erilaisiin työpisteisiin, Fabric kestää ronskimpaakin käyttöä. Ja nyt työtuoli hinta kampanjassa työpaikoille.

Ergonea Fabric istumamukavuus ja työhyvinvointi

Ergonominen työtuoli Ergonea Fabric on keskikokoinen toimistotuoli, jonka ergonomiset säädöt on optimoitu S - XL kokoisille henkilöille. Pehmustettu istuin on melko tasainen, joten se sopii niin kapea-, kuin leveälanteisillekin käyttäjille. Fabricin umpinainen selkänoja on kehitetty selkää myötäileväksi ja siksi tämä onkin hyvä työtuoli selälle. Fabric toimii niin hoikan, kuin pyöreähkönkin henkilön käytössä täydellisesti. Ergoneassa on jokaiselle sopivat huippusäädöt, kevyt toimivuus ja erinomainen istumamukavuus. Fabric ylläpitää työvireyttä ja vähentää työstä poissaoloja. Istumamukavuudella ja ergonomialla onkin työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen suurin vaikutus.

Ergonominen toimistotuoli Fabricin korkeuden säätö

Hyvä työtuoli selälle laadukas ja ergonominen toimistotuoli Ergonea Fabricin korkeuden säätö Ergonean istuimessa on puolipehmeä 6 cm paksu pehmuste, joka on toimistotyöskentelyssä paras. Laadukas sekä ergonominen työtuoli Fabricin istumakorkeutta voidaan säätää 10 cm oikealla olevasta vivusta. Istuimen korkeus lattiasta säätyy välillä 45 - 55 cm. Kaasujousessa on sentin - parin jousto, tämä pehmeys lisää istumamukavuutta ja työn sujuvuutta. Mesh on suunniteltu alle 185 cm pitkille henkilöille, joille tuolin mitoitus on sopivin. Kun istumakorkeus säädetään oikein, Ergonea on hyvä työtuoli selälle. Klikkaa kuvia suuremmaksi.

Työtuolin selkänojan kaltevuuden ergonomia ja keinumekanismi

Työtuolin hinta selkänoja ja hyvä laadukas työtuoli Ergonea Fabricin ergonominen kallistuksen säätö ja keinumekanismi Ergonea työtuolissa on keinumekanismi, joka säätyy käyttäjän painon mukaan. Toimistotuolissa on istuimen etupuolella vipu, jolla säädetään selkänojan keinua pystystä kolmeen eri syvyysasentoon. Ergonomia-asiantuntijat suosittavat työasennon vaihtamista useaan kertaan työpäivän aikana selän säästämiseksi. Toimistotuolin vasemmalla puolella on lukitusvipu, jolla verkkoselkänoja voidaan lukita mihin asentoon tahansa. Kuvan + - kammesta pyöritetään keinumekanismin jouseen sopiva jousivoima. Nerokkaan rakenteen ja uuden Synchro mekanismin ansiosta Fabric tuolissa on täydellinen ergonomisin keinu. Istuimen takareuna laskee myös oikeassa suhteessa ja se tekee keinusta sekä koko toimistotuolista nautittavan. Laadukas työtuoli, jota voi käyttää koko ajan tällä ainutlaatuisella keinutoiminnolla ja 1 - 3 syvyydenrajoittimella. Näiden ominaisuuksien lisäksi Fabricissa on hiukan elastinen selkänoja, joka myötäilee istujan liikettä kurotettaessa sivulle. Eli suomeksi taipuu ja näin lisää työn sujuvuutta, tämäkin aitoa Ergoneaa. Nämä erikoisominaisuudet lisäävät suositeltua liikettä, sekä parantavat istumamukavuutta ja ergonomiaa työskentelyyn. Työssä todella tarpeellinen monipuolinen keinumekanismi.

Uusi ainutlaatuinen ja ergonominen ristiseläntuki

Ergonomia työtuoli hinta ja toimistotuoli Ergonea Fabricin keinumekanismi ja ristiseläntuki säätö Ergonea Fabric toimistotuolissa on uusi sekä ainutlaatuinen ristiseläntuki. Se on elastinen ja integroitu automaattiseksi selkänojaan. Ristiseläntukea ei tarvitse erikseen säätää, vaan se toimii automaattisesti käyttäjän painon ja työasennon mukaan. Tämä ergonominen joustava ristiseläntuki sopii tuolin kaikenkokoisille käyttäjille. Kun tuolilla keinutaan, tuessa on ristiselän venytystoiminto, joka tuntuu todella hyvältä alaselässä. Myös taukojen aikana tälläinen ristiseläntuki auttaa tehokkaasti alaselän venytyksessä. Tämä nerokas ergonominen keksintö on vain uudessa Ergonea Fabric työtuolissa.

Ergonea työtuolin istuimen syvyyden säätö

Hyvä työtuoli hinta ja laadukas ergonominen toimistotuoli Ergonea Fabricin istuimen syvyyden säätö Hyvä työtuoli Ergonea Fabric on varustettu istuimen syvyyden säädöllä. Työpaikan tuolit on mahdollista pitää ergonomisina ja saman mallisina, jos työtuoleissa on täydelliset säädöt eri kokoisille henkilöille. Eräs tärkeä ominaisuus työtuolissa on istuimen syvyyden säätö. Fabric toimistotuolissa eri pituiset henkilöt voivat säätää istuimen syvyyden juuri itselleen sopivaksi. Oikealla säädöllä on myönteistä vaikutusta alavartalon toimintaan, selän rasittumiseen sekä jalkojen verenkiertoon. Ergonea Fabricin istuinta voidaan syvyyssäätää 7 cm. Istuimen syvyyttä säädetään välillä 48 - 55 cm, joten tuoli sopii alle 185 senttisille. Täydellisin säädöin varustetun työtuolin voi tilata vaikka verkkokaupasta.

Monipuoliset käsinojien säädöt parantavat työtuolien ergonomiaa

Paras työtuoli hinta ja laadukas Ergonea Fabric käsinojien säädöt parantavat työtuolin ergonomiaa Ergonea työtuolissa ovat monipuolisesti säädettävät käsinojat vakiona. Käsinojia voi säätää syvyyssuunnassa työntämällä eteen, tai taaksepäin. Ilman painiketta toimii myös nojan kiertäminen vasemmalle tai oikealle. Käsinojan alla olevasta vapautuspainikkeesta säädetään käsinojien korkeutta. Nojien hiukan eteen kallistetut varret ovat jämäkästi kiinni nerokkaassa ja hyvännäköisessä Synchro rungossa. Sopiviksi säädetyt käsinojat antavat hyvän tuen kyynärvarsille ja kallistuvat rungon mukana oikeassa kulmassa myös keinuessa. Tämäkin ominaisuus aitoa Ergonea® laatua. Nyt ergonominen työtuoli hinta tarjouksessa.

Ergonominen niskatuki hyvän työtuolin kruunu

Hyvä laadukas työtuoli Ergonea Fabricin säädettävä ergonominen niskatuki Ergonominen toimistotuoli Ergonea Fabricissa on vakiovarusteena säädettävä musta niskatuki. Kaarevaa tukea voidaan säätää korkeus- ja syvyyssuunnassa. Tyylikäs niskatuki on pehmustettu ja se on verhoiltu mustalla nahkalla. Nahka on näyttävä, helppohoitoinen ja hygieeninen materiaali, joten se toimii toimistotuolissa erinomaisesti. Tuen muotoilu on siro ja se sopii hyvin Fabric toimistotuolin kankaiseen selkänojaan. Jos niskatukea ei halua käyttää, sen voi nostaa kiinnikkeestä. Suosittelemme kuitenkin hyödyntämään kaikkia Ergoneaan kehitettyjä ominaisuuksia. Fabric on laadukas työtuoli kehityksen kärjestä.

Uusi istumamukavuuden mullistava Ergonea® Synchro keinumekanismi

Ergonominen työtuoli hinta ja laadukas toimistotuoli Ergonea Fabric hyvä Synchro keinumekanismi lisää istumatyön ergonomiaa Ergonea Fabric työtuolissa on aivan uusi Synchro keinumekanismi, joka parantaa merkittävästi istumatyön ergonomiaa. Synchro on myös hyvännäköinen, joten tuolissa yhdistyvät tyylikäs tekniikka ja edelläkävijän ergonomia. Keinussa verkkoselkänojan kallistuessa 25 astetta, istuin kallistuukin vain 7 astetta. Tämä avaa työskentelijän alavartalon veren kierron vapaaksi, vähentäen huomattavasti istumatyön rasituksia. Selässä nikamapaineet vähenevät ja nämä yhdessä saavat koko kropan voimaan paremmin. Fabric ergonomia tuolia käyttävät pysyvät koko työpäivän virkeämpinä ja nauttivat istumatyöstä enemmän. Laadukas ja ergonominen työtuoli Ergonea® on edelläkävijä työpaikan tuolien kehittäjänä, nämä saavutukset auttavat työssäjaksamisessa ja pidentävät työuria. Fabric toimistotuolin uudet nerokkaat keksinnöt ovat saaneet suurta huomiota ja kiinnostusta työpaikoilta, joissa pidetään huolta työntekijöiden terveydestä ja työhyvinvoinnista. Ergonea Fabric on monen mielestä ergonomisin ja paras työtuoli työpaikalle.

Hyvä työtuoli jossa on vakaa ristikko ja rullaavat pyörät

Hyvä työtuoli hinta paras Ergonea Fabric 66 cm pyöräristikko ja 65 mm työtuolin rullat eli pyörät Ergonea on hyvä työtuoli, jonka toimivuuteen ja vakauteen on kiinnitetty erikoisen suurta huomiota. Pyöräristikko on näyttävää kiiltävää alumiinia, ristikon halkaisija on 66 cm. Alumiininen Synchro mekanismi ja pyöräristikko yhdessä antavat Fabric työtuolille arvokkaan ilmeen ja tyylin. Tämä luo työpaikalle modernia tunnelmaa ja lisää viihtyisyyttä työympäristössä. Ergonean pyöräristikko nousee keskeltä harjan muotoiseksi, joten kaasujousi on kiinni yläreunasta. Tässä työtuolissa on hyvä vakaus ja se on turvallinen myös syvään keinuttaessa. Toinen merkitys on se, että ristikon sakaroiden kaltevuus optimoi pyöriin parhaan rullautuvuuden. Fabric toimii sellaisessakin työympäristössä, jossa lattialla on roskia. Fabric toimistotuolin kestävät pyörät ovat 65 mm korkeita tuplapyöriä, isot pyörät rullaavat loistavasti kovilla lattiapinnoilla. Kaasujousi on musta ja sen säätövara on 10 senttiä. Kaasujousessa on pieni jousto, joka myötäilee työskennellessä lisäten istumamukavuutta. Mustat pyörät ja musta kaasujousi kiiltävässä alumiiniristikossa ovat näyttävä yhdistelmä korostaen Fabric toimistotuolin upeaa ja modernia ulkonäköä. Nyt erikoisen edulliseen hintaan työtuoli hinta tarjouksesta.

Ergonea Fabric työtuolin strategiset mitat ja takuu

Ergonominen työtuoli ja ergonomisin edullinen toimistotuoli keinumekanismi Ergonea Fabric mitat ja hyvä takuu

Laadukas Ergonea Fabric työtuoli on suunniteltu S - XL kokoisille henkilöille. Tämä ergonominen toimistotuoli on parhaimmillaan alle 185 cm pitkien ihmisten käytössä ja painoraja on asetettu välille 50 - 110 kiloa. Kooltaan näissä raameissa olevat henkilöt saavat Fabric työtuolista parhaan ergonomisen hyödyn. Fabric toimistotuolin takuu on 3 vuotta ammattikäytössä. Se on nyt valmis vastaanottamaan uuden työpaikan.
Ergonea® on luotettava tuoli, järkevä ja varma valinta työhön vuosiksi.

Työtuolin ja satulatuolin vuorottelu suosittua

Laadukas ergonominen työtuoli keinumekanismilla ja satulatuoli sopivat hyvin työtuolipariksi. Työtuolikeskuksen edullisten Ergonea® satulatuolien mallisto on laajentunut. Valikoimassa on useita erivärisiä ja erimallisia tuoleja myös sähköpöytä käyttöön. Tutustu uuteen Ergonea Luxe satulatuoli malliin ja uusiin väreihin. Tämä yksiosainen kaunis tuoli sopii parhaiten naisten toimistotyöskentelyyn. Miehille on kehitetty kaksiosainen Ergonea Dual satulatuoli, jossa on hyvät säädöt. Tätä kotimaista tuolia valmistetaan myös ESD versiona. Ergonomisin malli naisille ja miehille on Ergonea Dual satulatuoli selkänojalla, siinä on paras tuki ristiselälle ja erinomainen istumamukavuus. Dual Gym on työfysioterapeuttien suosittama tuoli pitkään yhtäjaksoiseen istumatyöhön. Kahden tuolin vuorottelukäyttöä työssä kannattaa myös harkita. Nyt ergonominen työtuoli hinta kampanjassa. Toimistotuolien vaihto lisää istuma-asentojen vaihtelevuutta ja se parantaa työhyvinvointia entisestään. Ergonominen Fabric on laadukas ja hyvä työtuoli selälle, kenties paras.

Tilaa verkkokaupasta

Vaihtoehdot:Lataa työtuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

16 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle työtuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi työtuoli