Tietokonetuoli Ergonea Deon laadukas musta konttorituoli täydellisesti varusteltuna hinta 527€ sis. alv.

Tietokonetuoli Deon on laadukas ja täysiverinen Ergonea® konttorituoli. Musta Deon tietokonetuoli on kestävä, mutta edullinen tuoli työpaikalle. Deon konttorituolin rekenne on ergonominen ja kestävä. Nyt laadukas ja hyvä tietokonetuoli hinta kampanjassa toimistoon. Ergonea konttorituolissa on hyvä istua, sekä keinua. Hyvä ergonomia, kokosuositus S - L.

Deon tietokonetuoli / konttorituoli toimii

Tietokonetuoli Ergonea Deon on suunniteltu toimivuutta ja edullisuutta hakevalle. Konttorituolissa on kestävä metallirunko, sekä siro ja tyylikäs ulkonäkö. Ergonominen Deon onkin parhaimmillaan pienten ja keskikokoisten henkilöiden käytössä. Kaikki säädöt ovat kevyitä ja helppokäyttöisiä, näitä ominaisuuksia myös naiset arvostavat. Kevyesti rullaavaa ja toimivaa konttorituolia on ilo käyttää, sen ergonomia lisää työhyvinvointia. Ergonea Deonin rakenteissa kulmat on hienovaraisesti pyöristetty ja se tekeekin tuolille omanlaisen rauhallisen tyylin. Hillitty tietokonetuoli sopii myös kotiin. Aito Ergonea® on rekisteröity tavaramerkki, jonka laatuun ja toimivuuteen voit aina luottaa.

Ergonominen konttorituoli järkevään hintaan

Ergonominen konttorituoli Ergonea Deon on optimoitu ammattikäyttöön. Istumamukavuuteen ja ryhtiin on kiinnitetty tuolia suunniteltaessa suurta huomiota. Ergonean suunnittelijat ovat huippuammattilaisia, joiden vuosien tutkimus ja työ istumatyön ergonomian parantamiseksi on tuonut uskomattoman hyviä tuloksia. Deon tietokonetuolin huippuunsa kehitetyt ergonomiset säädöt toimivat aina, haluatpa istua ryhdikkäästi tai keinua rennosti vaikkapa puhelintyöskentelyssä. Tämä kevyesti sekä äänettömästi rullaava siro konttorituoli on hyvännäköinen ja myös teknisten ominaisuuksiensa ansiosta hintaluokassaan ylivoimainen työtuoli myös kotiin. Ergonea on paljon tavallista parempi toimistotuoli, mutta hinnaltaan hyvinkin kohtuullinen. Deon tietokonetuolissa on poikkeuksellisen hyvä hinta – laatu suhde ja lyhyt toimitusaika.


  • Istumakorkeus: Lattiasta 44 - 54 cm säätö kaasujousella
  • Istuin: Pehmustettu leveys 50 cm ja syvyys 48 cm
  • Paino: 20 Kg
  • Säädöt: Tietokonetuolissa korkeuden ja kallistuksen säätö
  • Runko: Metallia ja erikoismuovia, Synchro mekanismi
  • Ristikko: Vakaa musta muoviristikko 66 cm
  • Pyörät: Työtuolissa hyvin rullaavat 65 mm pyörät
  • Verhoilu: Konttorituolin kangasverhous musta
  • Takuu: Hyvä toimistotuoli takuu 3 vuotta
  • Lisätiedot: Uusi Synchro keinumekanismi takaa varman toimivuuden ja parhaan ergonomian. Hyvä tietokonetuoli kotiin ja ergonominen konttorituoli hinta kampanjassa

Jos haluat tilata tämän hyvän tietokonetuolin kotiin, niin ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään.

Ergonea Deon konttorituolin mitoitus ja istumisen ergonomia

Ergonominen konttorituoli Ergonea Deon on keskikokoinen tuoli, jonka ergonomiset säädöt on mitoitettu S - L kokoisille henkilöille. Pehmustettu musta istuin on melko tasainen, joten se sopii niin kapea-, kuin leveälanteisellekin käyttäjälle. Selkänoja on ristiselän kohdalta melko kaareva, joten tuoli antaa parhaan ergonomian vartaloltaan normaaleille ja hoikille henkilöille. Nojan pehmusteet myötäilevät selkää ja istumatuntuma on oikein hyvä. Ergoneassa on joka kropalle sopivat säädöt, keinumekanismi, kevyt toimivuus ja erinomainen istumamukavuus. Selkänojan alareunaan on laitettu silmää hivelemään U:n muotoinen alumiiniyksityiskohta, se antaa tuolille keventävän persoonallisen ilmeen.

Ergonominen tietokonetuoli Deon korkeuden säätö kaasujousella

Hyvä tietokonetuoli ja ergonominen konttorituoli Ergonea Deon korkeuden säätö Tietokonetuoli Ergonean istuimessa on puolipehmeä 6 cm paksu pehmuste, joka on toimistotyöskentelyssä paras. Ergonominen tietokonetuoli Deonin istumakorkeutta voidaan säätää 10 cm oikealla olevasta vivusta. Istuimen korkeus lattiasta säätyy välillä 44 - 54 cm. Kaasujousessa on sentin - parin jousto, tämä pehmeys parantaa istumamukavuutta ja lisää työn sujuvuutta. Deon konttorituoli on suunniteltu alle 175 cm pitkille henkilöille, joille tuolin mitoitus on sopivin.

Monipuoliset käsinojien säädöt parantavat tietokonetuolin toimivuutta

Paras tietokonetuoli Ergonea Deon hyvät käsinojien säädöt lisäävät ergonomiaa Ergonea tietokonetuolissa ovat monipuolisesti säädettävät ergonomiset käsinojat vakiona. Käsinojia voi säätää syvyyssuunnassa työntämällä eteen, tai taaksepäin. Ilman painiketta toimii myös nojan kiertäminen vasemmalle tai oikealle. Käsinojan alla olevasta vapautusnapista säädetään käsinojien korkeutta. Nojien hiukan eteen kallistetut varret ovat jämäkästi kiinni rungossa. Sopiviksi säädetyt käsinojat antavat hyvän tuen kyynärvarsille ja kallistuvat rungon mukana oikeassa kulmassa myös keinuessa.

Ergonominen niskatuki kruunaa hyvän konttorituolin

Hyvä konttorituoli Ergonea Deon säädettävä ergonominen niskatuki Ergonominen konttorituoli Ergonea Deonissa on vakiovarusteena mukautuva niskatuki. Hyvä niskatuki on pehmustettu ja se on verhoiltu mustalla nahkalla. Nahka on näyttävä, helppohoitoinen ja hygieeninen materiaali, joten se toimii konttorituolissa loistavasti. Tuen muotoilu on siro ja se sopii erinomaisesti Deon tietokonetuolin kevyeen tyyliin. Jos niskatukea ei halua käyttää, sen voi poistaa. Kuitenkin suosittelemme hyödyntämään kaikkia Ergoneaan kehitettyjä ominaisuuksia. Jokainen laadukas yksityiskohta lisää työhyvinvointia ja parantaa työssä jaksamista päivittäin sekä pitkällä aikavälillä.

Uusi Ergonea® Deon parantaa istumatyön ergonomiaa

Ergonominen tietokonetuoli ja konttorituoli Ergonea Deon hyvä Synchro keinumekanismi lisää ergonomiaa Ergonea Deon tietokonetuolissa on uusi ergonominen Synchro keinumekanismi, joka parantaa merkittävästi istumatyön ergonomiaa. Selkänojan keinumekanismissa on käyttäjän painon mukaan säädettävä keinu. Synchro on koteloitu lähes huomaamattomaksi, joten konttorituolissa yhdistyvät tyylikäs tekniikka ja edelläkävijän ergonomia. Keinuessa selkänojan kallistuessa 25 astetta, istuin kallistuukin vain 7 astetta. Tämä avaa kropasta alavartalon veren kierron vapaaksi, vähentäen huomattavasti istumatyön rasituksia. Selässä nikamapaineet vähenevät ja nämä yhdessä saavat tuolin käyttäjän voimaan paremmin. Laadukasta Deon tietokonetuolia käyttävät pysyvät koko työpäivän virkeämpinä ja nauttivat istumatyöstä enemmän. Ergonea® on edelläkävijä työpaikan tuolien kehittäjänä, nämä saavutukset auttavat työssäjaksamisessa ja pidentävät työuria. Deon konttorituolin uudet ergonomiset ominaisuudet ovat saaneet suurta huomiota työpaikoilta, joissa pidetään huolta työntekijöiden terveydestä ja työhyvinvoinnista. Ergonea Deon on monen mielestä laadukas ja paras tietokonetuoli toimistoon. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta se on paras tietokonetuoli myös kotiin.

Hyvä konttorituoli jossa on vakaa ristikko ja isot pyörät

Hyvä konttorituoli Ergonea Deon 66 cm pyöräristikko ja 65 mm rullat eli pyörät Ergonea on hyvä konttorituoli, jonka toimivuuteen ja vakauteen on kiinnitetty paljon huomiota. Pyöräristikko on mustaa kestomuovia, ristikon halkaisija on 66 cm. Tämä tuoli luo toimistoon modernia tunnelmaa ja lisää viihtyisyyttä työympäristössä. Ergonean pyöräristikko nousee keskeltä harjan muotoiseksi, joten kaasujousi on kiinni yläreunasta. Tällä savutetaan konttorituoliin hyvä vakaus ja turvallisuus myös syvään keinuttaessa. Toinen merkitys on se, että ristikon sakaroiden kaltevuus optimoi pyöriin parhaan rullautuvuuden. Deon tietokonetuolin pyörät ovat 65 mm korkeita tuplapyöriä, isot pyörät rullaavat kuin unelma kovilla lattiapinnoilla. Kaasujousi on musta ja sen säätövara on 10 senttiä. Kaasujousessa on pieni jousto, joka myötäilee työskennellessä lisäten istumamukavuutta. Isot mustat pyörät ja kaasujousi mustassa konttorituolissa korostavat Deon toimistotuolin upeutta ja tyyliä.

Ergonea Deon tietokonetuolin strategiset mitat ja takuu

Ergonominen tietokonetuoli ja edullinen konttorituoli Ergonea Deon mitat ja hyvä takuu

Ergonea Deon tietokonetuoli on suunniteltu S - L kokoisille henkilöille. Tämä ergonominen konttorituoli on parhaimmillaan alle 175 cm pitkien ihmisten käytössä ja painoraja on asetettu välille 50 - 95 kiloa. Kooltaan näissä mitoissa olevat henkilöt saavat Deon työtuolista parhaan ergonomisen hyödyn.
Ergonea® on luotettava tuoli, järkevä ja varma valinta työhön ja kotiin vuosiksi. Deon toimistotuolin takuu on 3 vuotta.

Hyvän konttorituolin ja satulatuolin vuorottelu suosittua

Ergonominen konttorituoli ja hyvä satulatuoli sopivat hyvin tietokonetuoli pariksi. Työtuolikeskuksen edullisten Ergonea® satulatuolien mallisto on laajentunut. Valikoimassa on useita erivärisiä ja erimallisia tuoleja myös sähköpöytä käyttöön. Tutustu uuteen Ergonea Luxe satulatuoli malliin ja uusiin väreihin. Tämä yksiosainen tuoli sopii parhaiten naisten toimistotyöskentelyyn. Miehille on kehitetty kaksiosainen Ergonea Dual satulatuoli, jossa on hyvät säädöt. Tätä kotimaista tuolia valmistetaan myös ESD versiona. Ergonomisin malli naisille ja miehille on Ergonea Dual satulatuoli selkänojalla, siinä on paras tuki ristiselälle ja erinomainen istumamukavuus. Dual Gym on työfysioterapeuttien suosittama tuoli pitkään yhtäjaksoiseen istumatyöhön. Kahden hyvän ja laadukkaan tietokonetuolin vuorottelukäyttöä työssä kannattaa myös harkita. Konttorituolien vaihto lisää istuma-asentojen vaihtelevuutta ja se parantaa työhyvinvointia entisestään.


Lataa PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

15 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi