Satulatuoli Ergonea Pilates Dual kaksiosainen musta aito nahka aktiivisen tarjous satulatuolin hinta

Satulatuoli Pilates Dual kaksiosainen parhaalla mekanismilla nyt edullisesti. Ergonean aktiivituoli on keinuva, erittäin suosittu jumppaava satulatuoli miehille ja naisille. Pilates Dual satulatuolissa on kaksiosainen portaattomasti leveyssäädettävä istuin. Uudet kotimaiset ja keinuvat Dual satulatuolit ovat laatuluokassaan markkinoiden edullisimpia.

Jumppaava aktiivituoli Pilates kaksiosainen

Satulatuoli Ergonea® Pilates Dual on jumppaava kotimainen satulatuoli ammattikäyttöön. Pilates satulatuolin kaksiosainen istuin on suunniteltu kokopäiväiseen työskentelyyn ja ergonomia sekä miesten että naisten anatomialle. Istuttaessa joka suuntaan joustava Pilates swing mekanismi jumppauttaa alaselkää huomaamatta, joten vatsan sekä selän lihakset vahvistuvat ja verenkierto paranee. Pilates satulatuolissa on mukavaa työskennellä, tuolissa on suosittu ja ergonominen Dual istuin. Istuin on aitoa pehmeää nahkaa, joka on miellyttävä ja helppohoitoinen materiaali.

Pilates Dual satulatuoli on monien ergonomia-asiantuntijoiden pitkällisen kehitystyön ja osaamisen tulos. Ainutlaatuinen takuu 3 vuotta, tämän näppärän tuolin paino on vain 9 kg.


Ergonomisella kaksiosaisella Dual Pilates satulatuolilla liikettä ja vireyttä

Aktiivisesti liikkuva Ergonea Pilates Dual on suunniteltu lisäämään ergonomiaa ja tehostamaan työskentelyä toimistoissa, sekä muissa vaativissa työpisteissä. Tuolin muotoilu on Ergoneamaisen tyylikäs ja istuimeen on valittavissa useita nahkavärejä aidosta nahasta, tai kankaasta. Dual satulatuolin istuin säätyy edestä kapeaksi, joten se ei paina reisiä. Keinuva satulatuoli ohjaa istumaan ryhdikkäästi, Pilates Dual lisää virkeyttä ja työhyvinvointia. Tämä työpaikkojen suosikki on harkiten suunniteltu ja Suomessa taidokkaasti valmistettu. Pilates satulatuolien valikoimassa on useita väri- ja korkeusvaihtoehtoja. Ergonean 65 mm korkeat pyörät rullaavat kuin unelma. Vartalon kallistuksiin mukautuva satulatuoli on monikäyttöinen, se toimii toimistossa, terveydenhuollossa, kauneudenhoidossa, korkeissa palvelutiskeissä, matalalla työskennellessä, jne. Edullinen hinta, korkea laatu.


  • Istumakorkeus: M: 62-82 cm, S: 54-68 cm, L: 67-93 cm
  • Istuin: L: 40 cm S: 36 cm, kapea muotoilu naiselle ja miehelle
  • Paino: 9 Kg
  • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
  • Runko: Erikoismetallia, kevyt ja kestävä, myötäilevä kaasujousi
  • Ristikko: Tyylikäs musta metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
  • Pyörät: Pyörät 65 mm koville lattioille, lukkiutuvat pyörät, tassut
  • Verhoilu: Musta, sininen, tai ruskea aito pehmeä nahka
  • Takuu: Pilates satulatuoli Dual mekanismin takuu 3 vuotta
  • Lisätiedot: Helppohoitoiset ja hygieeniset materiaalit vaativiin olosuhteisiin. Ergonea satulatuolia voi käyttää koko päivän ja sen hyviä ominaisuuksia on suuresti kiitetty. Paras ergonomia ja edullinen hinta.

Satulatuoli tarjous kaksiosainen keinuva Pilate swing mekanismi

Suomalainen Ergonea® on rekisteröity tavaramerkki, jonka laatuun voit aina luottaa. Aktiivinen kaksiosainen Pilates istuin myötäilee vartalon liikettä, se lisää ergonomiaa ja työskentelyn sujuvuutta. Metallirunkoinen ja aktiivinen Ergonea Pilate satulatuolin swing mekanismi kestää. Tuolissa on koville lattioille tarkoitetut isot harmaat pyörät, jotka rullaavat kevyesti. Erikoistyöskentelyyn pyörät toimitetaan istuttaessa lukkiutuvina, vapautuvina, tai niiden tilalle laitetaan tassut. Pyöräristikko on painevalettua metallia ja se on halkaisijaltaan 62 cm, sen ansiosta tuoli on vakaa kaikilla istumakorkeuksilla. Kaasujousi myötäilee pehmeästi satulatuolin istumakorkeutta käyttäjän painon mukaan. Tämä lisää istumamukavuutta, Dual tuolissa työskentely on miellyttävää. Istuimen kapean muotoilun ansiosta lonkat pysyvät lähes normaalissa istuma-asennossa, tämä on tärkeä ominaisuus varsinkin herkkäselkäisille. Keinuva satulatuoli swing mekanismilla parantaa alaselän kudosnestekiertoa ja syvien lihasten kuntoa. Harkittujen ergonomisten ominaisuuksiensa vuoksi Ergonea Pilates Dual satulatuoli sopii pitkäänkin työpäivään, eli tuolia voi käyttää jatkuvasti ja pysyä virkeänä koko päivän. Herkästi keinuva Pilates Dual satulatuoli hinta tarjouksessa yrityksille, julkishallinnon työpaikoille, sekä kotiin.

Kaksiosainen satulatuoli keinuva Pilates Dual edulliseen hintaan

Satulatuoli Pilates Dual keinumekanismilla on kaksiosainen, niin kuin Dual mallissakin ja satula on itse asiassa aivan sama. Dualin säädöt ovat markkinoiden parhaita, aktiivimekanismi on todella tarkka ja luotettava. Keinuva mekanismi kaksiosaisessa satulatuolissa antaa parhaan ergonomian ja liikkeen alaselälle ja samalla koko kropalle. Nyt todella edullinen hinta Pilates satulatuolilla, useita värejä, mustaa heti varastosta. Kotomaista laatutyötä, suosi Suomalaista!

Näyttävän aktiivisen ja kotimaisen Pilates Dual satulatuolin edut

Satulatuoli Ergonea Pilates Dual keinulla kaksiosainen satulatuoli hinta tarjous keinulla Suomalainen Ergonea Pilates satulatuoli Dual mekanismilla näyttää hyvältä ja siinä on hyvä istua. Ergonean joka suuntaan kallistuva kaksiosainen ergonominen satula on edestä kapea, joten se ei paina reisiä, eikä väännä lonkkia. Aktiivisen satulan oikea muotoilu ohjaa selkää hakeutumaan ryhdikkääseen istuma-asentoon. Miellyttävä nahka-istuin on osaavien ergonomia-asiantuntijoiden kehittämä. Pilates keinumekanismin liikerata joka suuntaan on melko laaja, se toimii kuin puolipallo joten tuoli sopii myös vaativille. Pilates istuimen automaattinen säätö on tarkka, joten kallistuksen vastus on joka suuntaan sama. Aktiivinen istuin on hyvä myös eteenpäin kurotettaessa, selkä ei pyöristy satulan oivallisen jouston ansiosta. Jalat kannattaa pitää lattiassa Pilates satulatuolia käytettäessä, silloin selän ja vatsan lihakset saavat parhaan jumppahyödyn tuolin ominaisuuksista. Ergonean istuimessa on paksumpi napakka pehmuste, kuin muissa satulatuoleissa yleensä. Kromattu kaasujousi ja musta pyöräristikko antavat Pilates Dual satulatuolille tyylikkään ilmeen. Edullinen hinta ja paras laatu. Made in Finland, kotimaiseen satulatuoliin kannattaa luottaa.

Ergonomia ja terveys kaksiosaisessa Pilates Dual satulatuolissa istuessa

Kaksiosainen satulatuoli Pilates Dualin mekanismi on tehokas. Ergonean aktiivisessa Pilates satulatuolissa istuessa on kysymys ennen kaikkea selästä ja ihmisen terveydestä. Satulatuoleissa istutaan parin kämmenen kokoisella alalla ja varsinkin työssä tuoli hankitaan jatkuvaan käyttöön vuosiksi. Siksi satulatuolissa on erittäin tärkeää olla hyvä liike, hyvät säädöt, miellyttävä luonnonmukainen istuinverhous, luja äänetön rakenne, ergonominen muotoilu ja siinä pitää olla hyvä istua. Ergonealla on tarjota kaksiosainen satulatuoli keinumekanismilla, ergonominen kaksiosainen satulatuoli sopii naisille ja miehille. Tuolin muutosmahdollisuus tarvittaessa on myös etu ja turvallisinta on, jos nämä kaikki ovat osaavien asiantuntijoiden kehittämiä. Pilates Dual satulatuolissa on enemmän laatua ja ergonomisia ominaisuuksia kuin hintaa. Halvimmissa tuoleissa ergonomian kehittäminen on pysähtynyt siihen, että miten satulatuolista saataisiin mahdollisimman halpa. Tätä ergonomista kokonaisuutta kannattaa halvimpien kohdalla tuolivalinnassa miettiä, myös satulatuolia nuorille- ja kotiin hankittaessa.

Oikea työpöydän korkeus Pilates aktiivi satulatuolia käyttäessä

Hyvin usein saamme kuulla kysymyksen, mikä on oikea työpöydän korkeus aktiivista Pilates satulatuolia käytettäessä. Korkeussääntö on sama, kuin muissakin satulatuoleissa. Ensinnäkin korkeus riippuu käyttäjän pituudesta, hyvä perussääntö on että istuttaessa jalat lattiassa peppu on korkeammalla kuin polvet. Kun polvikulma on noin 45 astetta, Pilates Dual keinuva satulatuoli ohjaa selkää hakeutumaan ryhdikkääseen ja ergonomiseen asentoon. Siitä haetaan kokeilemalla oikea työpöydän korkeus. Sopiva korkeus kannattaa hakea useana päivänä vähän kerrallaan pöydän korkeutta säätämällä, istuimen aktiivi jousto ei vaikuta valittavaan korkeuteen. Korkeuden säätö on helpointa, jos käytössä on sähköpöytä. Sähköpöytää suositellaankin lähes jokaiseen työpisteeseen ergonomisten hyötyjensä vuoksi. Pöytää täytyy useimmiten korottaa silloin, kun vaihdetaan vakiotyötuolista satulatuoliin. Oikea pöydän korkeus on siis osittain henkilökohtainen asia ja omaa kroppaa täytyy kuunnella varsinkin herkkäselkäisen. Silloin satulatuoliin totuttelu ja oikean pöydän korkeuden löytäminen tuottaa parhaan ryhdikkään tuloksen.

Jumppaava Pilates Dual lyhyelle vai pitkälle satulatuolin käyttäjälle?

Jumppaavassa eli keinuvassa kaksiosaisessa Ergonea Pilates satulatuolissa on kolme korkeusvaihtoehtoa S, M ja L, joten jokaiselle löytyy sopiva aktiivinen satulatuoli. Tuolia tilattaessa korkeuden voi valita hinnan muuttumatta. Yleissääntönä voidaan pitää, että lyhyille henkilöille tuoli S, keskipituisille M ja pitkille L kaasujousella. Matalassa istuin säätyy välillä noin 47 – 60 cm, keskikorkeassa 55 – 75 cm ja korkeassa 60 – 86 cm. Kaasujousia löytyy myös irrallisena, jos työpaikalla tuolin käyttäjä vaihtuu eri pituiseen, kaasujousi vaihtamalla tuoli toimii taas sopivalla korkeudella. Jumppaava / keinuva hyvä satulatuoli Ergonea Pilates voi olla käytössä koko päivän. Ergonea tuoleista on tuhansilla henkilöillä hyviä kokemuksia, joten myös aktiivista Pilatesia voimme yhdessä lämpimästi suositella. Nyt erittäin edulliset hinnat satulatuolien hinta kampanjassa.

Tilaa verkkokaupasta

Vaihtoehdot:


Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

11 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli