ERGONEA SATULATUOLI KOTIIN - LAADUKASTA TOIMIVUUTTA JA ERGONOMIAA TYÖPAIKALLE

Satulatuoli Ergonea kotimainen ja edullinen satulatuolien mallisto, tarjous hinta nahka tai kangas satulatuolit kaksiosainen tai selkänojalla, ergonominen hyvä nahka satulatuolissa kotiin tai toimistoon

Kotimainen Ergonea® satulatuolien brändi vahvistuu

Ergonea® on Suomalainen rekisteröity tavaramerkki ja tae satulatuolien korkeasta laadusta. Ergonea.fi sivustolla esitellään hyvä valikoima kotimaisia satulatuoleja, jotka sopivat erinomaisesti kotiin ja työpaikalle. Satulatuolien kirjo yleisesti on hyvin laaja, tällä sivulla kerrotaan kotimaisten satulatuolien ominaisuuksista sekä istumisen ergonomiasta. Tuotemerkkinä Ergonea on lähes 20 vuoden ikäinen ja satulatuolit ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja ergonomiastaan. Nyt mallisto on laajentunut ja hyviä tuoleja löytyy erilaisiin käyttökohteisiin ja erilaisille ihmisille. Suurin osa satulatuoleista löytyy heti varastosta nopeaan toimitukseen. Ergonea satulatuolit ovat tavallista parempia tuoleja ja mallisto onkin suunnattu vaativille laatutietoisille käyttäjille. Ergonea satulatuoleihin kannattaa tutustua lähimmän jälleenmyyjän luona.

Hyvä satulatuoli kotiin laajasta ergonomia valikoimasta

Ergonean mallistossa on useita kotiin sopivia ja istumaergonomiaa ylläpitäviä tuoleja. Ensiksi kannattaa ratkaista, kenen kaikkien käyttöön satulatuoli tulee. Yksiosaiset istuimet toimivat parhaiten naisen ja tyttöjen käytössä, kaksiosaiset miehen ja poikien. Kapea säädettävä Dual kaksiosainen tuoli on muotoiltu niin, että sitä voivat käyttää kaikki perheenjäsenet. Ergonea Dualissa on pikasäätö, joten tuolin itselle sopivaksi säätämiseen menee aikaa noin kymmenen sekuntia. Dualin 7 sentin leveyssäätö on riittävä sekä nuorisolle, että vanhemmille. Satulatuolissa korkeus valitaan käyttökohteen mukaan kaasujousella. S kaasujousi on matalalla työskentelyyn, M on ns. toimistopöytäkorkeus ja L sopii baaritaso korkeuteen. Keittiötasolla työskentelyyn korkea, eli L kaasujousi on sopivin. Samat kokotunnukset sopivat myös käyttäjien pituuteen. S lyhyelle, M keskipitkälle ja L pitkälle käyttäjälle. L kaasujousen kanssa suositellaan jalkarengasta. Pienten hoikkien naisten ja tyttöjen käyttöön suositellaan kapeaa Fine tuolia, myös siihen voi valita kotikäyttöön sopivan kaasujousen. Satulatuolin hankinta on pitkäaikainen investointi ergonomiaan ja terveyteen, joten huonoa sijoitusta itselle tai läheisille ei kannattane tehdä. Kasvavien lasten sekä nuorten ryhdin ja oikean istumisen huolehtimisella on myös vuosikymmenien vaikutus.

Ergonomiset satulatuolit työpaikalla ja yhteiskäytössä

Työpaikalla täytyy myös ratkaista tuleeko satulatuoli yhdelle käyttäjälle, vai usealle. Kaasujousen korkeus määräytyy käyttäjän pituuden ja työpisteen korkeuden mukaan. Eli S, M tai L. Naiset pitävät työpaikalla Luxe, Pilates ja Fine tuoleista. Useimmissa Ergonea istuimissa on aito miellyttävä nahkaverhous, se on kestävä ja helppohoitoinen luonnollinen materiaali. Hyvät säädöt, muotoilu ja metallirunko tekevät Ergoneasta ergonomisen, sekä kestävän istuimen työhön. Jos työpisteessä tarvitaan sähköä johtava / maadoitettu tuoli, silloin sen tyyppi on ESD. Monilla työpaikoilla työfysioterapeutti ohjeistaa tuolien valinnassa ja hän auttaa valitsemaan henkilöstölle sopivimmat satulatuolit. Miehille suositellaan kaksiosaista istuinta ja Ergonea mallistossa se on Dual. Ristiseläntuellinen malli on Gym, siinä on napakka ristiseläntuki ja se estää selän haitallisen pyöristymisen pitkän työpäivän aikana. Ergonea lisää työhyvinvointia työpaikoilla. Ergonominen satulatuoli ennalta ehkäisee selkäkipuja ja vähentää sairauspoissaoloja työstä.

Parhaat satulatuolit naisille ja miesten mallit

Monille satulatuolin valinnassa vaikea kysymys on se, miten osaan valita itselleni sopivimman tuolin? Tuolien valmistajia ja malleja on paljon, mutta käytäntö on osoittanut että kotimaiset satulatuolit ovat ergonomialtaan parhaita. Naisen anatomialle sopivia tuoleja ovat Luxe, Luxe Gym, Fine ja Pilates, ne ovatkin suosituimpia malleja. Toki kaksiosainen satulatuoli sopii myös tytöille ja naisille. Joissakin uusimmissa tutkimuksissa ilmavaa kaksiosaista tuolia pidetään myös naisille parhaimpana satulatuolina. Miehet tietenkin suosivat kaksiosaisia tuoleja, kuten Dual, Dual Gym ja Dual ESD. Kaksiosaisesta istuimesta löytyy miehen anatomialle paras ergonomia. Kaksiosainen Dual on kapea ja siinä on erinomainen istuimen portaaton säätö. Dual satulatuolit sopivat hyvin myös pojille. Ergonea tuoleissa on 62 cm leveä pyöräristikko ja isot pyörät, joten tuolit rullaavat hyvin ja ovat turvallisia sekä vakaita myös korkeaa L kaasujousta käytettäessä. Vaikka sinulla on paras mahdollinen tuoli, niin ergonomiasuosituksissa kehoitetaan välillä nousemaan työtuolista ja liikkumaan. Eli työssäkin nouse tuolista ja liiku välillä niin voit hyvin. Ergoneassa on suuri etu se, että kaikki mallit ovat edestä kapeita. Tuolien käyttäjät ovat toivoneet edestä kapeita tuoleja ja senkin toiveen uusi mallisto täyttää.

Istu kotimaiseen satulatuoliin - ristiseläntuki ja istumisen ergonomia

Selkänoja vai ei? Lähes kaikki satulatuolia hankkivat miettivät, kannattaisiko hankkia kerralla paras, eli selkänojallinen satulatuoli. Ergonea tuoleissa tämä ”selkänoja” on ristiseläntuki. Uusimpien käyttökokemusten mukaan ergonominen ristiseläntuki on myös satulatuolissa tarpeellinen, nimensä mukaan se tukee ristiselkää. Perinteisessä työtuolimielessä se ei ole selkänoja, vaan ristiseläntuki estää selän haitallisen pyöristymisen pitkäaikaisessa yhtäjaksoisessa työskentelyssä. Pyöreäselkäisyyttä ilmenee varsinkin silloin, jos työpöytä on liian matala. Myös pitkään istuessa ryhti alkaa huomaamatta laskea ja selkä pyöristyä. Sähköpöytä on paras mahdollinen työpöytä, siinä työskentelyasentoa voi vaihdella päivän aikana. Esim. Economy Office sähköpöydän käyttö on ergonomista ja helppoa. Satulatuolin ristiseläntuki on merkittävä lisä ergonomiaan istumatyössä. Ergonea Gym tuki on kapea, joten se sallii alaselän liikkeen istuessa, tämä parantaa veren kiertoa alaraajoihin ja lisää työn sujuvuutta. Ristiselän tuki kannattaa testata lähimmän Ergonea myyjän liikkeessä. Valitse paras satulatuoli kotiin ja työhön! Ergonea myyjät ovat erinomaisia ergonomia-asiantuntijoita, joilta kannattaa kysyä lisätietoja.

Kalleimman ja halvimman satulatuolin arvo

Erilaisia satulatuoli merkkejä sekä -malleja löytyy kaupoista runsaasti muutaman kympin ja tuhannen euron väliltä. Niistä on vaikea arvioida, mikä olisi hinta – laatu suhteeltaan itselle sopivin. Osalla on käyttökokemuksia halvimmista tuoleista, mutta myös hyvistä. Onko kallein satulatuoli aina paras? Ei lähes tonnin tuoli ole välttämättä paras ergonomialtaan eikä istumamukavuudeltaan, mutta yleisesti ottaen kotimaiset keskihintaiset – arvokkaimmat hintahaarukasta ne parhaat löytyvät. Ergonea on keskihintainen tuoli ja sillä on paras hinta - laatu suhde. Mielestämme hinnasta riippumatta kallis satulatuoli on sellainen, joka ei kestä esim. viittä vuotta ja sen joutuu uusimaan vuoden - parin välein. Yleensä sellaisen tuolin ergonomiasta joutuu myös tinkimään.
Mutta.
Kallein satulatuoli on se, joka ei anna käyttäjälleen parasta mahdollista ergonomiaa. Istuimessa on kysymys ihmisen terveydestä, eli mielestämme kaikkein kalleimmasta arvosta. Satulatuolissa istutaan parin kämmenen kokoisella alalla, joten satulan muotoilulla, pehmusteella ja säädöillä on ratkaisevin merkitys. Näitä kannattaa itselle satulatuolia hankkiessa puntaroida ja arvottaa. Kestävyys ja Terveys huomioiden halpa satulatuoli ei ole paras, eikä edullisin.

Onko Ergonea® kotimaisin tai paras satulatuoli kotiin ja työhön?

Todennäköisesti. Suomen lipulla merkityt Ergoneat valmistetaan mahdollisimman kotimaisista raaka-aineista ja kootaan Suomessa. Valitettavasti kaasujousien ja pyörien valmistajaa ei Suomesta vielä löydy, joten ne tulevat EU:sta. Jotkin tunnetut sekä kotimaisina pidetyt satulatuolit valmistetaan nykyään Kiinassa. Ergonea satulatuoli pysyy kotimaisena, eikä kovassa kilpailussakaan suuntaa Aasiaan kilpailijoittensa tavoin. Pidämme suuressa arvossa kotimaisia raaka-aineita ja kotimaista työtä. Liputamme Isänmaallisesti Suomen nousun puolesta ja toivomme että laatu, ergonomia ja kotimaisuus olisivat ratkaisevia arvoja satulatuolia hankkivankin mielestä.
Monien Ergonea tuolia käyttävien naisten mielestä Ergonea Luxe Gym on ylivoimaisesti paras satulatuoli. Miehet pitävät parhaana Dual Gym tuolia kaksiosaisuuden ansiosta. Sekä naiset että miehet arvostavat parhaimmaksi uudistukseksi Gym ristiseläntuen, ergonominen ristiseläntuki antaa parhaan tuen ja istumamukavuuden. Ergonea satulatuolien takuu on 3 vuotta.
Asiakaspalautteen perusteella ja lähes 20 vuoden kokemuksella voitaneen sanoa, että Suomalaisen Ergonean laatu ja ergonomia alkavat siitä, mihin ulkomaisten tuolien päättyy. Siksi paras valinta ! Kotimaisen Ergonean® ominaisuuksiin ja laatuun voit aina luottaa!

ERGONEA® SATULATUOLI ON ITSENÄINEN SUOMALAINEN REKISTERÖITY TAVARAMERKKI

Satulatuoli Ergonea on Suomalainen rekisteröity tavaramerkki ja satulatuoli, jota on toimitettu lähes 20 vuotta kotiin ja työpaikoille. Alusta alkaen Ergonean kehitystiimi on kehittänyt satulatuoleja itsenäisesti istumatyön ergonomian lisäämiseksi ja siinä hyvin onnistuen. Tuolien runko on kestävä ja säädöt ovat laajat. Isot 65 mm pyörät ovat hyvin rullaavia, se lisää työskentelyn sujuvuutta. Kaasujousi S, M tai L ovat luotettavia käytössä, käyttäjän painosuositus tuoleille on 40 - 120 kiloa. Istuin on pehmeämpi ja miellyttävämpi, kuin satulatuoleissa yleensä. Istuimissa kestävä kangas, tai ensiluokkainen aito nahka. Kapea Ergonea onkin aito ja alkuperäinen tuote, jota ei ole mistään kopioitu. Edistyksellisimmän rakenteensa ansiosta kehittynein Ergonea satulatuoli ei loukkaa muiden tuolitoimittajien mallisuojia, eikä patentteja. Siksi se on edelläkävijä tuotekehityksessä ja osaamisessa.
Pehmeä Suomalainen Ergonea satulatuoli on monien mielestä muotoilultaan ja istumamukavuudeltaan kaikkein paras satulatuoli.