Satulatuoli ESD kaksiosainen Ergonea Dual miehelle laadukas kotimainen esd tuoli EPA tilaan hinta 510€ sis. alv.

Satulatuoli ESD miehille EPA tilaan kaksiosainen

Satulatuoli ESD Ergonea® Dual on kaksiosainen sähköä johtava ESD satulatuoli miehille ja naisille. Kotimainen sähköä johtava eli maadoitettu satulatuoli on tarpeellinen suojaava työtuoli monissa työpisteissä, joissa on sähköisiä varauksia. Ergonea Dual ESD satulatuolissa istuimen maadoitus tapahtuu kankaan kuparikudoksella. Istuin on kiinni metallirungossa, sekä metallisessa kaasujousessa. Kromatussa pyöräristikossa on sähköä johtavat ESD pyörät, joten suojaus lattiaan saakka on varmistettu. Kaksiosainen Ergonea Dual on hyvä satulatuoli miehelle tai naiselle. Ergoneassa valittavissa kolme eri korkeutta työpisteen mukaan.
Ergonea® on rekisteröity tavaramerkki, jonka laatuun ja toimivuuteen voit aina luottaa.


  • Istumakorkeus: M: 55-75 cm, S: 47-61 cm, L: 60-86 cm
  • Istuin: Leveys 40 - 47 cm, syvyys 36 cm
  • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
  • Runko: Erikoismetallia, esikasattu valmiiksi, kaasujousi
  • Ristikko: Tyylikäs kromattu metalliristikko
  • Pyörät: Sähköä johtavat ESD pyörät
  • Verhoilu: Musta, sininen, harmaa tai vihreä ESD kangas
  • Takuu: 3 vuotta, kotimainen
  • Lisätiedot: Portaattomat satulan säätömahdollisuudet. Helppohoitoiset materiaalit vaativiin olosuhteisiin. Ergonea satulatuolia voit käyttää koko päivän. Kaksiosainen tuoli sopii naisille ja miehille.

Mikä on ESD ja miten epa liittyy satulatuoliin?

Monille mystinen ESD eli Electro Static Discharge on kiusallinen ja vaarallinen sähköinen purkaus. Varaus syntyy useimmiten hankauksesta kahden materiaalin välille, joilla on eri dielektrisyysvakio. Voimakkaan ESD:n yleinen ilmenemismuoto on kipinä. Jokainen lienee joskus saanut sähköiskun staattisen sähkön purkauksesta. Kovalla pakkasella keinokuituvaatteisiin pukeutuneen ihmisen varausjännite voi olla 20 kilovolttia. Ihmisestä voi helposti lähteä 3000 voltin purkaus, sen kipinä voi sytyttää paloherkät materiaalit räjähdysmäisesti tuleen. Sen estämiseksi ESD maadoitus on tarpeen. Noin 4000 voltin jännitteestä kuuluu napsahdus ja yli 5000 voltin kipinän voi jo silmällä nähdä. Elektroniset komponentit ovat myös herkkiä, hyvin herkän elektronisen komponentin tai piirilevyn voi rikkoa jo muutaman sadan voltin jännitteellä. Tässä on vain muutamia esimerkkejä siitä, mikä on ESD. EPA alue on sähköpurkauksista vapaa tila. Satulatuoleja käytetään hyvin monissa työpisteissä, joten kaksiosainen Ergonea Dual miehille on kehitetty vastaamaan tähän tarpeeseen.

Johtava työtuoli teollisuuteen, toimistoon ja työpisteisiin

Kotimaisille turvallisille Ergonea ESD satulatuoleille on paljon käyttökohteita. EPA alueen työpisteissä työskentelee paljon miehiä, joille ei ole ollut edullista ja ergonomista ESD satulatuolia tarjolla. Dual on kaksiosainen miesten malli jossa on hyvät säädöt, mutta tuoli sopii myös naisille. Yleisimmin sähköä johtavia tuoleja käytetään teollisuudessa ja EPA työpisteissä, mutta Dual satulatuoli kannattaa hankkia myös toimistoon. Jos työpisteessä on joskus havaittu staattista sähköä, se on jo hyvä syy valita työtuoliksi Ergonea ESD. Katso tästä Ergonea Dual satulatuolin ominaisuudet.

Ergonea on johtava ESD satulatuoli jossa ristiseläntuki

Satulatuoli selkänojallinen Dual Gym ESD Ergonea® Dual Gym ESD on johtava satulatuoli selkänojalla. Ergonomia-asiantuntijat eli työfysioterapia suosittaa nykyään ristiseläntuki-varusteltua satulatuolia lähes kaikkiin työpisteisiin. Dual Gymissä on miehen anatomialle suunniteltu istuin ja selän notkoon hyvin mukautuva napakka ristiseläntuki. Kaksiosainen Ergonea ESD satulatuoli selkänojalla on täysin maadoitettu, myös ristiseläntuki sekä pyörät. Muutoin selkänojallinen Gym runko on sama kuin maadoittamatonkin. Katso tuolin tarkemmat ominaisuudet satulatuoli Ergonea Dual Gym linkistä. Ergonea on edelläkävijä, voimme toimittaa myös selkänojallisen satulatuolin täydellisenä ESD kokonaisuutena. Luotettava kotimainen kaksiosainen satulatuoli erikoisen edulliseen hintaan.

Tilaa verkkokaupasta

Vaihtoehdot:

Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

10 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli