Satulatuoli Ergonea Natur ergonominen kotimainen satulatuoli

Luonnollisista materiaaleista valmistettu Ergonea Natur satulatuoli

Satulatuoli Ergonea Natur on luonnollisista materiaaleista valmistettu ergonominen satulatuoli. Muovia on käytetty vain renkaissa ja säätövivuissa. Natur satulatuolin kapea istuin on suunniteltu kokopäiväiseen työskentelyyn. Istuimen kaltevuuden ja -korkeuden säädöt toimivat tarkasti ja kevyesti. Pehmeä kangasverhoiltu istuin ja kevyesti rullaavat pyörät tekevät satulatuoli työskentelystä ergonomista ja miellyttävää. Natur satulatuoli sopii pienen ristikon (55 cm) ansiosta monenlaisiin tiloihin. Ergonea® Natur on suunniteltu lisäämään ergonomiaa ja tehostamaan työskentelyä toimistoissa, sekä kotona. Istuimeen on valittavissa useita kangasvärivaihtoehtoja.


  • Istumakorkeus: M: 54-74 cm, S: 46-60 cm, L: 65-91 cm
  • Istuin: Leveys 39 cm, syvyys 38 cm
  • Paino: 9 Kg
  • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
  • Runko: Erikoismetallia, kevyt ja kestävä, myötäilevä kaasujousi
  • Ristikko: Tyylikäs kromattu metalliristikko 55 cm, 5 sakarainen
  • Pyörät: Pyörät 50 mm koville lattioille, Pyörät 65 mm koville lattioille, lukkiutuvat pyörät, tassut
  • Verhoilu: Musta, sininen, punainen, vihreä, harmaa, petroli kangas
  • Takuu: Kotimainen satulatuoli takuu 3 vuotta
  • Lisätiedot: Helppohoitoiset ja hygieeniset materiaalit vaativiin olosuhteisiin. Ergonea satulatuolia voi käyttää koko päivän.

Ergonea Natur on kotimainen ergonominen satulatuoli

Kotimainen Ergonea Natur on hyvä satulatuoli, joka näyttää hyvältä kaikista kuvakulmista ja siinä istuminen on miellyttävää. Ergonean kangasverhoiltu satula on edestä kapea, joten se ei paina reisiä, eikä väännä lonkkia. Satulan oikea muotoilu ja hyvät säädöt ohjaavat selkää hakeutumaan ryhdikkääseen istuma-asentoon. Miellyttävän pehmeä istuin on osaavien ergonomia-asiantuntijoiden kehittämä, siinä löytyy luonnollinen ja hyvä asento selälle myös pitkään yhtäjaksoiseen työskentelyyn. Ergonea Natur satulatuolissa on ergonominen muotoilu ja 1-2 senttiä paksumpi pehmuste, kuin satulatuoleissa yleensä.

KOTIMAISEN ERGONEA SATULATUOLIN KANGASVÄRIT

Ergonea Natur satulatuolin varastoväri on musta, lisäksi on tilaustuotteena valittavissa harmaa, sininen, vihreä, petroli ja punainen. Ergonea satulatuolin istuin on pehmeä ja verhoiluun käytetään vain ensiluokkaisia materiaaleja.

Satulatuoli Ergonea kangasväri vaihtoehdot

Tilaa verkkokaupasta

Vaihtoehdot:


Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

3 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli