Satulatuoli Ergonea Luxe laadukas tyylikäs ja ergonominen kotimainen satulatuoli kotiin

Pehmeä Ergonea satulatuoli

Satulatuoli Ergonea Luxen kapea istuin on suunniteltu kokopäiväiseen työskentelyyn ja ergonomia erityisesti naisen anatomialle. Istuimen kaltevuuden ja -korkeuden säädöt toimivat tarkasti ja kevyesti Pintapehmeä erikoispehmuste, kestävä kevytmetallirunko ja isot kevyesti rullaavat pyörät tekevät työskentelystä ergonomista ja miellyttävää. Satulatuolin saumaton istuinverhoilu on aitoa, helppohoitoista, pehmeää nahkaa. Ergonea® Luxe on suunniteltu lisäämään ergonomiaa ja tehostamaan työskentelyä toimistoissa, sekä kotona. Erityishuomiota tuotesuunnittelussa on kiinnitetty tuolin keveyteen, joka on 9 kg. Kotimaisen Ergonea Luxe satulatuolin muotoilu on tyylikäs ja istuimeen on valittavissa useita nahkavärivaihtoehtoja.


 • Istumakorkeus: M: 55-75 cm, S: 47-61 cm, L: 60-86 cm
 • Istuin: L: 40 cm S: 36 cm, kapea muotoilu naisen anatomialle
 • Paino: 9 Kg
 • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
 • Runko: Erikoismetallia, kevyt ja kestävä, myötäilevä kaasujousi
 • Ristikko: Tyylikäs musta metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
 • Pyörät: Pyörät 65 mm koville lattioille, lukkiutuvat pyörät, tassut
 • Verhoilu: Valkoinen, musta, sininen, tai ruskea aito pehmeä nahka
 • Takuu: Kotimainen satulatuoli takuu 3 vuotta
 • Lisätiedot: Helppohoitoiset ja hygieeniset materiaalit vaativiin olosuhteisiin. Ergonea satulatuolia voi käyttää koko päivän ja sen hyviä ominaisuuksia on suuresti kiitetty. Paras ergonomia, edullinen hinta.

 • Edullinen satulatuoli paras Ergonea Luxe musta nahka naisille ergonominen hyvä ergonomiaLuxe Edestä
 • Paras satulatuoli Ergonea Luxe ruskea nahka naisille hyvä ergonomia ja hintaLuxe sivusta
 • Edullinen ergonominen paras satulatuoli Ergonea Luxe hyvä ergonomia sininen nahka tarjous hintaanLuxe ylhäältä

SATULATUOLISSA ERGONOMINEN JA HYVÄNNÄKÖINEN KOTIMAINEN MUOTOILU

Kotimainen Ergonea Luxe hyvä satulatuoli näyttää hyvältä kaikista kuvakulmista ja siinä on hyvä istua. Ergonean aito nahka satula on edestä kapea, joten se ei paina reisiä, eikä väännä lonkkia. Satulan oikea muotoilu ja hyvät säädöt ohjaavat selkää hakeutumaan ryhdikkääseen istuma-asentoon. Miellyttävän pehmeä saumaton istuin on osaavien ergonomia-asiantuntijoiden kehittämä, siinä löytyy luonnollinen ja hyvä asento selälle myös pitkään yhtäjaksoiseen työskentelyyn. Suuri etu Ergonea Luxea oikein käyttäville on se, että tämä tuoli ennalta ehkäisee pitkällä aikavälillä selkäkipujen syntymistä. Ergonea satulatuolit vähentävät sairauspoissaoloja ja näin parantavat työssä viihtymistä sekä työssä jaksamista. Eli parantaa tuloksellisuutta, sekä jatkaa työuria. Ergonea Luxessa on ergonominen muotoilu ja 1-2 senttiä paksumpi pehmuste, kuin satulatuoleissa yleensä. Kromattu kaasujousi ja metallinen musta pyöräristikko antavat Luxe satulatuolille viimeistellyn ja tyylikkään ilmeen. Toimii hyvin ammattikäytössä ja kotona.

KOTIMAISEN ERGONEA SATULATUOLIN VÄRIT - YLELLISTÄ AITOA NAHKAA

Satulatuoli Ergonea väri vaihtoehdot aitoa nahkaa Kolme varastoväriä nopealla toimituksella, valittavissa musta, sininen ja ruskea, aitoa pehmeää nahkaa. Ergonea satulatuolin istuin on pehmeä ja verhoiluun käytetään vain ensiluokkaisia materiaaleja. Nahka on helppohoitoinen ja kestävä materiaali. Keinotekoiset materiaalit ovat viileällä kylmiä ja kuumalla hiostavia. Ergonea on ratkaissut tämän käyttämällä istuimissa vain tyylikästä ja miellyttävää luonnon materiaalia - aitoa nahkaa.

Ergonea® satulatuoli on itsenäinen rekisteröity tavaramerkki

Satulatuoli Ergonea on kotimainen rekisteröity tavaramerkki ja satulatuoli, jota on toimitettu lähes 20 vuotta. Alusta alkaen Ergonean kehitystiimi on kehittänyt Luxe satulatuolia itsenäisesti istumatyön ergonomian lisäämiseksi. Kapea Ergonea onkin aito ja alkuperäinen tuote, jota ei ole kopioitu. Kehittynein Ergonea satulatuoli ei loukkaa muiden tuolitoimittajien mallisuojaa, eikä patentteja. Siksi se on edelläkävijä tuotekehityksessä ja osaamisessa. Käyttäjän painorajoitus 90Kg. Luxe on tällä hetkellä monien mielestä muotoilultaan ja istumamukavuudeltaan paras pehmeä yksiosainen satulatuoli.

Tilaa verkkokaupasta

Vaihtoehdot:







Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

30 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli