Satulatuoli Ergonea Luxe Gym laadukas kotimainen selkänojallinen satulatuoli kotiin hinta 525€ sis. alv.

Suosittu satulatuoli selkänojalla - hyvä ristiseläntuki

Luxe Gym- satulatuolin istuin on suunniteltu kokopäiväiseen työskentelyyn ja ergonomia erityisesti naisen anatomialle. Istuimen kaltevuuden ja -korkeuden säädöt toimivat tarkasti ja kevyesti. Säädettävän selkänojan ansiosta Dual Gym soveltuu vaativaankin pitkäaikaiseen yhtäjaksoiseen työskentelyyn. Nivellety ristiseläntuki sekä tuen laaja korkeuden ja syvyyden säätö antaa selälle parhaan mahdollisen tuen ja pitää työasennon ryhdikkäänä koko työskentelyn ajan. Pintapehmeä erikoispehmuste, kestävä kevytmetallirunko ja isot kevyesti rullaavat pyörät tekevät työskentelystä ergonomista ja miellyttävää. Saumaton istuin ja ristiseläntuki verhoilu on aitoa, helppohoitoista ja pehmeää nahkaa. Kotimaisen Ergonea Luxe Gym satulatuolin muotoilu on tyylikäs ja istuimeen on valittavissa useita nahkavärivaihtoehtoja. Nopea toimitus ja edullinen hinta.

 • Istumakorkeus: M: 55-75 cm, S: 47-61 cm, L: 60-86 cm
 • Istuin: Leveys 40 cm, edestä kapea, ristiseläntuki
 • Paino: 12 Kg
 • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
 • Runko: Erikoismetallia, esikasattu valmiiksi, kaasujousi
 • Ristikko: Tyylikäs musta metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
 • Pyörät: Pyörät 65 mm koville lattioille, lukkiutuvat pyörät, tassut
 • Verhoilu: Aito pehmeä nahka, kestävä kangas
 • Takuu: Selkänojallinen satulatuoli takuu 3 vuotta
 • Lisätiedot: Helppohoitoiset ja hygieeniset materiaalit vaativiin olosuhteisiin. Lisävarusteena jalkarengas. Selkänojallinen satulatuoli Gymiä voit käyttää koko päivän, ristiseläntuki estää selän pyöristymisen.

 • Edullinen satulatuoli paras Ergonea Luxe musta nahka naisille ergonominen hyvä ergonomiaLuxe Gym lähikuva
 • Paras satulatuoli Ergonea Luxe ruskea nahka naisille hyvä ergonomia ja hintaLuxe Gym sivusta
 • Edullinen ergonominen paras satulatuoli Ergonea Luxe hyvä ergonomia sininen nahka tarjous hintaanSelkänojan kallistus
 • Edullinen ergonominen paras satulatuoli Ergonea Luxe hyvä ergonomia sininen nahka tarjous hintaanSäädöt

LUXE GYM SATULATUOLISSA ERGONOMINEN JA HYVÄNNÄKÖINEN MUOTOILU

Kotimainen Ergonea Luxe Gym hyvä satulatuoli ristiseläntuella. Se näyttää hyvältä kaikista kuvakulmista ja siinä on erittäin hyvä istua. Ergonean aito nahka satula on edestä kapea, joten se ei paina reisiä, eikä väännä lonkkia. Satulan oikea muotoilu ja hyvät säädöt ohjaavat selkää hakeutumaan ryhdikkääseen istuma-asentoon. Miellyttävän pehmeä saumaton istuin on osaavien ergonomia-asiantuntijoiden kehittämä, siinä löytyy luonnollinen ja hyvä asento selälle myös pitkään yhtäjaksoiseen työskentelyyn. Ristiseläntuki antaa napakan tuen alaselälle, mutta mahdollistaa liikkeen myös sivusuunnassa. Suuri etu Ergonea Luxea oikein käyttäville on se, että tämä tuoli ennalta ehkäisee pitkällä aikavälillä selkäkipujen syntymistä. Ergonea satulatuolit vähentävät sairauspoissaoloja ja näin parantavat työssä viihtymistä sekä työssä jaksamista. Eli parantaa tuloksellisuutta, sekä jatkaa työuria. Ergonea Luxessa on saumaton istuin, ergonominen muotoilu ja 1-2 senttiä paksumpi pehmuste, kuin satulatuoleissa yleensä. Kromattu kaasujousi ja metallinen musta pyöräristikko antavat Luxe satulatuolille viimeistellyn ja tyylikkään ilmeen. Toimii erikoisen hyvin vaativassa ammattikäytössä ja kotona.

ERGONEA SATULATUOLIN VÄRIT ISTUIMEEN JA RISTISELÄNTUKEEN - YLELLISTÄ NAHKAA

Satulatuoli Ergonea väri vaihtoehdot aitoa nahkaa Kolme varastoväriä nopealla toimituksella, valittavissa musta, sininen ja ruskea, aitoa pehmeää nahkaa. Ergonea satulatuolin istuin ja ristiseläntuki on pehmeä ja verhoiluun käytetään vain ensiluokkaisia materiaaleja. Nahka on helppohoitoinen, sähkötön ja kestävä materiaali. Keinotekoiset materiaalit ovat viileällä kylmiä ja kuumalla hiostavia. Ergonea on ratkaissut tämän käyttämällä istuimiin ja ristiseläntukiin vain tyylikästä ja miellyttävää luonnon materiaalia - aitoa nahkaa.

Tilaa verkkokaupasta

Vaihtoehdot:Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

27 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli