Satulatuoli Ergonea Dual paras kaksiosainen satulatuoli miehelle ja naiselle kotimainen aito nahka

Kaksiosainen satulatuoli miehille ja naisille

Ergonea Dual satulatuolin ainutlaatuisen, portaattoman säätömekanismin avulla istuimen leveyttä voidaan säätää huikeat 7 cm. Sen vuoksi tuolin ergonomia soveltuu S - XXL kokoisille naisille ja miehille. Säätöjen pikalukitus tekee säätämisestä mukavan helppoa ja nopeaa. Satulan molempia puolia pystyy säätämään erikseen käyttäjälle sopivaan leveyteen ja kulmaan. Tuolin nokka voidaan kaventaa kokonaan yhteen, jolloin istuma-asento on kapean luonnollinen ja mahdollistaa tuolin käytön myös hameen kanssa. Dual kaksiosainen satulatuoli on ilmava, se edistää alaraajojen veren kiertoa ja nokan kapeuden ansiosta istuminen ei myöskään paina reisiä, eikä väännä lonkkia. Ergonomiset säädöt ja satulan oikea muotoilu ohjaavat selkää ryhdikkääseen istuma-asentoon myös pitkäaikaisessa yhtäjaksoisessa työskentelyssä.

Satulatuoli miesten malli kaksiosainen Ergonea satulatuoli miehille ja pojille

Istuinverhoilu on aitoa kestävää mustaa nahkaa. Dual satulatuolissa, niin kuin muissakin satulatuoleissa istutaan parin kämmenen kokoisella alalla. Ergonean miesten mallin muotoilu, riittävät säätövarat ja oikea pehmuste ovat saaneet erityishuomion tuolia miehille suunniteltaessa. Kaksiosainen satulatuoli Ergonea Dual miehelle ja myös naiselle toimitetaan kotiin tai toimistolle parissa päivässä.


 • Istumakorkeus: M: 55-75 cm, S: 47-61 cm, L: 60-86 cm
 • Istuin: Leveys 40 - 47 cm, syvyys 36 cm kaksiosainen
 • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
 • Runko: Erikoismetallia, esikasattu valmiiksi, kaasujousi
 • Ristikko: Tyylikäs musta metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
 • Pyörät: Pyörät koville lattioille, lukkiutuvat pyörät, tassut
 • Verhoilu: Musta, sininen, tai ruskea aito pehmeä nahka
 • Takuu: Satulatuoli miehelle kaksiosainen, takuu 3 vuotta
 • Lisätiedot: Portaattomat satulan säätämahdollisuudet. Helppohoitoiset materiaalit vaativiin olosuhteisiin. Ergonea satulatuolia voit käyttää koko päivän. Kaksiosainen satulatuoli sopii naisille ja miehille.

 • Hyvä satulatuoli miehille kaksiosainen Ergonea musta nahka paras ergonomiaDual edestä
 • Ergonominen hyvä kaksiosainen satulatuoli miehille Ergonea ruskea nahkaDual sivusta
 • Paras satulatuoli miehille kaksiosainen Ergonea sininen nahka hyvä ergonomiaDual takaa
Satulatuoli Ergonea Dual leveyden säätö

MIKÄ ON PARAS KAKSIOSAINEN SATULATUOLI MIEHILLE - MIKÄ KAKSIOSAINEN NAISILLE?

Onko eroja, mikä kaksiosainen satulatuoli miehille paras? Kallein kaksiosainen satulatuoli ei ole aina ergonomisesti paras, mutta ei välttämättä halvin aasialainenkaan. Eri valmistajien satulatuolit voivat näyttää saman näköisiltä, mutta pelkkä kuva ei kerro kaikkea tuolin istumamukavuudesta, eikä ergonomisista ominaisuuksista. Ergonea satulatuoleja on toimitettu lähes 20 vuotta tuhansiin erilaisiin työpisteisiin ja -tehtäviin. Ergonea Dual miesten malli on noussut luotettavaksi ergonomia istuimeksi ja siitä tullut palaute on ollut erikoisen myönteistä.
Viikottain kuulemme palautetta; "Hyvä kaksiosainen satulatuoli naiselle" ja "Paras kaksiosainen satulatuoli miehille" kommentteja tuolien käyttäjiltä. Ergonea Dualin käytöstä tuleva palaute onkin aidointa ja oikeinta tietoa siitä, että tuolin ergonomia suunnittelijat ovat onnistuneet työssään. Kapea säädettävä etuosa on myös hametta käyttävien naisten kiittämä ominaisuus. Perinteiset kaksiosaiset satulatuolit miehille ovat edestä leveitä, eikä niistä löydy luontevaa istuma-asentoa. Ergonea Dualin istuimen säädöt ovat yllättävän laajat, se lisää istumamukavuutta ja työhyvinvointia. Paras satulatuoli miesten malli vaativaan käyttöön. Investointina kaksiosainen satulatuoli on työpaikoilla hinnaltaan pieni, mutta eduiltaan todella suuri ja kannattava. Kaksiosainen Ergonea Dual toimii erinomaisesti myös kotikäytössä, monien mielestä kaksiosainen Ergonea® on paras satulatuoli miehille ja naisille.

KAKSIOSAISEN ERGONEA SATULATUOLIN VÄRIT - AITOA KESTÄVÄÄ NAHKAA

Satulatuoli kaksiosainen Ergonea miehille väri vaihtoehdot aitoa nahkaa musta sininen ja ruskea nahka Kolme varastoväriä nopealla toimituksella, kaksiosaiseen satulatuoliin valittavissa musta, sininen ja ruskea, aitoa pehmeää nahkaa. Ergonea satulatuolin kaksiosainen istuin on pehmeä ja verhoiluun käytetään vain ensiluokkaisia materiaaleja. Nahka on helppohoitoinen ja kestävä materiaali. Keinotekoiset materiaalit ovat viileällä kylmiä ja kuumalla hiostavia. Miehelle suunnitellussa satulatuolissa Ergonea on ratkaissut tämän käyttämällä istuimissa vain tyylikästä ja miellyttävää luonnon materiaalia - aitoa kestävää nahkaa.

Tilaa verkkokaupasta

Vaihtoehdot:Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

33 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli