Kaksiosainen satulatuoli selkänojalla Ergonea Dual Gym ristiseläntuki, kaksiosainen aitoa nahkaa hinta 595€ sis. alv.

Paras satulatuoli kaksiosainen selkänojalla

Ergonea® Dual Gym on kaksiosainen selkänojallinen satulatuoli, jonka ainutlaatuisen, portaattoman säätömekanismin avulla istuimen leveyttä voidaan säätää huikeat 7 cm. Sen vuoksi satulatuolin ergonomia soveltuu S - XXL kokoisille naisille ja miehille. Säätöjen pikalukitus tekee säätämisestä mukavan helppoa ja nopeaa. Satulan molempia puolia pystyy säätämään erikseen käyttäjälle sopivaan leveyteen ja kulmaan. Tuolin nokka voidaan kaventaa kokonaan yhteen, jolloin istuma-asento on kapean luonnollinen ja mahdollistaa satulatuolin käytön myös myös hameen kanssa. Dual Gym kaksiosainen satulatuoli on ilmava, se edistää alaraajojen veren kiertoa ja nokan kapeuden ansiosta istuminen ei myöskään paina reisiä eikä väännä lonkkia.


Ergonea dual gym satulatuolissa hyvä ristiseläntuki

Ristiseläntuki satulatuolissa tarpeellinen kokopäivätyössä. Säädettävän selkänojan eli ristiseläntuen ansiosta Dual Gym satulatuoli soveltuu vaativaan pitkäaikaiseen yhtäjaksoiseen työskentelyyn. Nivellety ristiseläntuki sekä tuen laaja korkeuden ja syvyyden säätö antavat alaselälle parhaan mahdollisen tuen ja pitävät työasennon ryhdikkäänä koko työskentelyn ajan. Hyvin muotoiltu ristiseläntuki mahdollistaa myös kurottelun työskennellessä, alaselän liike edistää työhyvinvointia. Ristiseläntuki laajoilla säädöillä, kaksiosainen satulatuoli Ergonea Dual Gym on ergonomisesti paras selkänojallinen satulatuoli miehille ja naisille.


 • Istumakorkeus: M: 55-75 cm, S: 47-61 cm, L: 60-86 cm
 • Istuin: Leveys 40 - 47 cm, portaaton säätö, ristiseläntuki
 • Paino: 12 Kg
 • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
 • Runko: Erikoismetallia, esikasattu valmiiksi, kaasujousi
 • Ristikko: Tyylikäs musta metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
 • Pyörät: Pyörät 65 mm koville lattioille, lukkiutuvat pyörät, tassut
 • Verhoilu: Musta, sininen, tai ruskea aito pehmeä nahka
 • Takuu: Kaksiosainen satulatuoli selkänojalla takuu 3 vuotta
 • Lisätiedot: Hyvä ristiseläntuki, portaattomat satulan säätömahdollisuudet. Helppohoitoiset ja hygieeniset materiaalit vaativiin olosuhteisiin. Kaksiosaista Ergonea satulatuolia voi käyttää koko päivän.

 • Selkänojallinen kaksiosainen satulatuoli miehille ristiseläntuki Ergonea Dual Gym musta nahka paras ergonomiaDual Gym lähikuva
 • Satulatuoli selkänojalla miehille kaksiosainen Ergonea Dual Gym ristiseläntuki ruskea nahka hyvä ergonomiaDual Gym sivusta
 • Satulatuoli selkänojalla miehille kaksiosainen Ergonea Dual Gym ristiseläntuki sininen nahka edullinen tarjous hintaSelkänojan kallistus
 • Satulatuoli selkänojalla miehille kaksiosainen Ergonea Dual Gym ristiseläntuki ruskea nahka hyvä ergonomiaDual Gym takaa
Satulatuoli selkänojalla kaksiosainen Ergonea Dual nahka leveyden säätö

Kaksiosainen satulatuoli selkänojalla, ristiseläntuki sopii kaikille S - XXL

Metallirunkoinen Ergonea Dual Gym satulatuoli selkänojalla kestää kovaa käyttöä ja siinä on hyvä kolmen vuoden takuu. Ristiseläntuki varustetussa Ergonea Dual Gym tuolissa on korkeat 65 milliset koville lattioille tarkoitetut harmaareunaiset pyörät. Ne rullaavat erittäin kevyesti, eivätkä jätä lattiaan mustia jälkiä. Isojen tuplapyörien ansiosta tuolilla siirtyminen on helppoa. Erikoistyöskentelyyn pyörät toimitetaan istuttaessa lukkiutuvina, istuttaessa vapautuvina, tai toiveesta ne vaihdetaan tassuihin. Pyöräristikko on painevalettua metallia ja se on halkaisijaltaan 62 cm, ristikon ansiosta tämä selkänojallinen satulatuoli on vakaa kaikilla istumakorkeuksilla. Kaasujousi myötäilee pehmeästi istumakorkeutta, eli tuolia on mukava käyttää koko työpäivä. Istuimen kapean muotoilun ansiosta lonkat pysyvät normaalissa istuma-asennossa, tämä on erinomaisen tärkeä ominaisuus varsinkin, jos käyttäjällä on herkkä selkä. Harkittujen ergonomisten ominaisuuksiensa vuoksi Dual Gym selkänojallinen satulatuoli sopii pitkänkin työpäivän ainoaksi tuoliksi. Made in Finland, valmistettu Suomessa korkealla ammattitaidolla parhaista materiaaleista. Tarpeellinen ristiseläntuki, vankka rakenne työhön kun työhön ja sopii kaiken kokoisille 120 kiloon saakka. Hanki nyt erikoisen hyvä selkänojallinen satulatuoli naiselle ja miehelle, Ergonea Dual kestää, edistää terveyttä ja työhyvinvointia vuosia ja vuosikymmeniä.

ERGONEA SATULATUOLIN VÄRIT - ISTUIN JA RISTISELÄNTUKI AITOA NAHKAA

Satulatuoli ristiseläntuki Ergonea väri vaihtoehdot aitoa nahkaa musta sininen ja ruskea nahka Kolme varastoväriä nopealla toimituksella, ristiseläntuelliseen tuoliin on valittavissa musta, sininen ja ruskea, aitoa pehmeää nahkaa. Ergonea satulatuolin istuin on pehmeä ja verhoiluun käytetään vain ensiluokkaisia materiaaleja. Nahka on helppohoitoinen, sähkötön ja kestävä materiaali. Keinotekoiset materiaalit ovat viileällä kylmiä ja kuumalla hiostavia. Ergonea on ratkaissut tämän käyttämällä kaksiosaisiin istuimiin ja ristiseläntukiin vain tyylikästä ja miellyttävää luonnon materiaalia - aitoa nahkaa.

Tilaa verkkokaupasta

Vaihtoehdot:Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

26 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli