Työtuoli toimistoon Ergonea Mesh verkkoselkä hyvä toimistotuoli kotiin työtuoli tarjous

Paras työtuoli verkkoselkäinen keinulla

Työtuoli ja ergonominen toimistotuoli Ergonea® Mesh on hyvä työtuoli kotiin. Ergonean monipuoliset säädöt sekä linjakas ulkonäkö vievät työergonomian aivan uudelle tasolle. Keinumekanismilla varustetun Mesh työtuolin rakenne ja säädöt on ajateltu täysin uusiksi pienimpiä yksityiskohtia myöten. Tuolissa on kestävä metallirunko, sekä siro ja tyylikäs ulkonäkö. Paljon yksityiskohtaisia säätöjä, jotka ovat laajempia kuin tavallisissa työtuoleissa. Hengittävä verkkoselkä on miellyttävä työskennellessä ja verkkoselkänojassa on napakka, ergonomisesti selälle muotoutuva ristiseläntuki. Myös istuin on säädettävissä jokaiselle käyttäjälle optimaaliseen istumamukavuuteen. Viisi upeaa väriä heti toimitukseen. Paras työtuoli keinulla toimistoon ja kotiin.


 • Istumakorkeus: Lattiasta 45 - 55 cm säätö kaasujousella
 • Istuin: Leveys 51 cm, säädettävä syvyys 48 - 55 cm
 • Paino: 25 Kg
 • Säädöt: Korkeus, syvyys, kallistus, ristiseläntuki, niskatuki
 • Runko: Erikoiskevytmetallia ja alumiinia, Synchro mekanismi
 • Ristikko: Kiiltävä vakaa alumiiniristikko 66 cm
 • Pyörät: Työtuolissa hyvin rullaavat 65 mm pyörät
 • Verhoilu: Kangas musta, harmaa, punainen, sininen ja vihreä
 • Takuu: Hyvä toimistotuoli takuu 3 vuotta
 • Lisätiedot: Uusi Synchro keinumekanismi takaa varman toimivuuden ja parhaan ergonomian.

 • Työtuoli Ergonea Mesh edestä
 • Työtuoli Ergonea Mesh sivusta
 • Työtuoli Ergonea Mesh takaa
 • Työtuoli Ergonea Mesh takaviistosta
 • Työtuoli Ergonea Mesh yläviistosta
 • Ergonominen työtuoli musta verkkoselkä jossa vaihdettava istuinpäällinenErgonea työtuoli musta
 • Hyvä työtuoli punainen verkkoselkä vaihdettavalla istuinpäälliselläErgonea työtuoli punainen
 • Ergonominen työtuoli sininen verkkoselkä vaihdettava istuinpäällinenErgonea työtuoli sininen
 • Hyvä työtuoli vihreä verkkoselkä jossa vaihdettava istuinpäällinenErgonea työtuoli vihreä
 • Ergonominen työtuoli harmaa verkkoselkä vaihdettavalla istuinpäälliselläErgonea työtuoli harmaa

Ergonea® Mesh toimistotuolin suosituin väri on aina tyylikäs musta. Uutuutena Ergonea tuo työtuoleihin pirteän kaksivärisyyden, joka antaa oivallisen mahdollisuuden säväyttää toimiston värimaailmaa. Mesh työtuolin istuimeen voidaan vaihtaa istuinpäällinen. Valittavissa ovat värit punainen, sininen, vihreä tai harmaa. Istuinpäällisessä on pitävä tarrakiinnitys ja hyvä sopivuus, joten kankaan vaihtaminen on helppoa. Istuinpäällinen on kestävää polyesteriä, siksi se on myös pestävissä noin neljässäkymmenessä asteessa. Läpikuultava verkkoselkänoja mukautuu automaattisesti tilan sävyihin ja kokonaisuudesta tulee kevyt sekä tyylikäs.

Ergonea Mesh konttorituolin istumamukavuus räätälöity juuri sinulle

Ergonea Mesh on keskikokoinen keinuva toimistotuoli, jonka ergonomiset säädöt on optimoitu S - XL kokoisille henkilöille. Pehmustettu istuin on melko tasainen, joten se sopii niin kapea-, kuin leveälanteisillekin käyttäjille. Meshin verkkoselkänoja on aivan luxusta, napakka verkko myötäilee selkää koko alalta ja istumatuntuma on uskomattoman hyvä. Laadukkaan selkänojan kehyksen ja verkkokankaan yhteistoimivuus on Ergoneassa vertaansa vailla. Mesh toimii niin hoikan, kuin pyöreähkönkin henkilön työtuolina täydellisesti. Ergoneassa on jokaiselle sopivat huippusäädöt, kevyt toimivuus ja erinomainen istumamukavuus. Katso työtuoleista video.

 • Hyvä työtuoli ja ergonominen toimistotuoli Ergonea Meshin korkeuden säätö keinumekanismi verkkoselkä edullinen hinta
 • Toimistotuoli pverkkoselkä ja hyvä työtuoli Ergonea Meshin ergonominen kallistuksen säätö ja keinumekanismi
 • Ergonomia työtuoli ja konttorituoli Ergonea Meshin ristiseläntuki säätö
 • Hyvä työtuoli ja ergonominen konttorituoli Ergonea Mesh selkänojan ergonomia säätö
 • Hyvä toimistotuoli ja ergonominen työtuoli Ergonea Mesh verkkoselkä keinumekanismi istuimen syvyyden säätö
 • Paras työtuoli Ergonea Mesh käsinojien säädöt lisäävät ergonomiaa
 • Hyvä työtuoli Ergonea Meshin säädettävä ergonominen niskatuki
 • Ergonominen työtuoli ja toimistotuoli Ergonea Meshin hyvä Synchro mekanismi lisää ergonomiaa

Ergonominen työtuoli Mesh korkeuden säätö kaasujousella

Konttorituoli Ergonean istuimessa on puolipehmeä 6 cm paksu pehmuste, joka on toimistotyöskentelyssä paras. Ergonominen työtuoli Meshin istumakorkeutta voidaan säätää 10 cm oikealla olevasta vivusta. Istuimen korkeus lattiasta säätyy välillä 45 - 55 cm. Kaasujousessa on sentin - parin jousto, tämä pehmeys lisää istumamukavuutta. Mesh on suunniteltu alle 185 cm pitkille henkilöille, joille keinuvan tuolin mitoitus on sopivin.
Ergonea on laadukas tuoli hänelle, jolle tavallinen työtuoli ei riitä.

Toimistotuolin selkänojan kaltevuuden ergonomia-säätö ja keinumekanismi

Ergonea Mesh työtuolissa on käyttäjän painon mukaan säädettävä pitkäsäätöinen keinumekanismi. Toimistotuolissa on istuimen etupuolella vipu, jolla säädetään selkänojan keinua pystystä kolmeen eri syvyysasentoon. Ergonomia-asiantuntijat suosittavat työasennon vaihtamista useaan kertaan päivän aikana selän säästämiseksi. Tuolin vasemmalla puolella on lukitusvipu, jolla selkänoja voidaan lukita mihin asentoon tahansa. Kuvan + - kammesta pyöritetään keinun jouseen sopiva jousivoima. Nerokkaan rakenteen ja uuden Synchro mekanismin ansiosta Mesh tuolissa on täydellinen ergonominen keinu. Istuimen takareuna laskee myös oikeassa suhteessa ja se tekee keinusta sekä koko toimistotuolista nautittavan. Meshiä voi käyttää koko ajan tällä ainutlaatuisella keinutoiminnolla ja 1 - 3 syvyydenrajoittimella. Nämä erikoisominaisuudet keinulla lisäävät suositeltua liikettä, sekä parantavat istumamukavuutta ja tuolin käyttäjän ergonomiaa.

Ergonominen ristiseläntuki mesh monipuolisilla säädöillä

Ergonea Mesh työtuolissa on perhosen muotoinen ergonominen ristiseläntuki. Kun kysymyksessä on verkkoselkäinen konttorituoli, se asettaa ristiseläntuelle omat ergonomia-vaatimuksensa. Ergonean asiantuntijat ovat ratkaisseet asian tekemällä Meshiin hyvin selän muotoon mukautuvan leveän ristiseläntuen. Tuessa ovat hyvät säätövarat sekä pysty- että syvyyssuuntaan. Meshin ristiseläntuki antaa maksimaalisen, tarkasti säädettävän tuen niin hoikille kuin pyöreähköillekin tuolin käyttäjille. Ergonean kaikki ratkaisut tuolin rakenteeseen tähtäävät kilpailijoita parempaan ergonomiaan ja korkeampaan istumamukavuuteen.

Työtuoli Ergoneassa ainutlaatuinen selkänojan ergonomia-säätö

Työtuoli Ergonea Meshin selkänojassa on ainutlaatuinen ergonomia-säätö. Selkänojan alaosan voi syvyyssuunnassa säätää sopivaksi selän notkoon. Tämä säätö yhdessä istuinsyyvyyden- ja ristiseläntuen säädön kanssa tekee Mesh tuolista muita paremman. Säätönupit ovat selkänojan molemmilla puolilla, tämä mahdollistaa selkänojan säätämisen vaikka vaan toiselta puolelta. Toispuoleinen Ergonomia-säätö on suuri etu silloin, jos työtehtävässä tarvitaan selän toiselle puolelle suurempi tuki. Säätö toimii myös, jos tuolin käyttäjä ei pysty istumaan suorassa. Ergonea työtuolin rakenteen ja toimivuuden uusiksi ajatteleminen on tuonut ennennäkemättömiä ergonomisia ominaisuuksia, joista kaikki Mesh tuolin käyttäjät pääsevät nauttimaan. Palaute on ollut ylistävää niin ergonomia-asiantuntijoilta, kuin tuolin käyttäjiltäkin. Paras työtuoli keinumekanismilla monien mielestä.

Istuimen syvyyden säätö tärkeä toimistotuolissa

Hyvä toimistotuoli on varustettu istuimen syvyyden säädöllä. Olemme eri kokoisia, kaikki kuitenkin haluaisivat istua samanlaisessa tyylikkäässä toimistotuolissa. Toimiston tuolit on mahdollista pitää ergonomisina ja saman näköisinä, jos työtuolissa on täydelliset säädöt. Erittäin tärkeä ominaisuus tuolissa on istuimen syvyyden säätö. Mesh konttorituolissa eri pituiset henkilöt voivat säätää istuimen syvyyden juuri itselleen sopivaksi. Oikealla säädöllä on myönteistä vaikutusta alavartalon toimintaan ja selän rasittumisen ehkäisyyn, sekä jalkojen parempaan verenkiertoon. Ergonea Mesh konttorituolin istuimen syvyyssäätö on 7 cm. Istuimen syvyyttä säädetään välillä 48 - 55 cm, se sopii alle 185 senttisille.

Monipuoliset käsinojien säädöt parantavat tuolin toimivuutta

Ergonea työtuolissa ovat monipuolisesti säädettävät käsinojat vakiona. Käsinojia voi säätää syvyyssuunnassa työntämällä eteen, tai taaksepäin. Ilman painiketta toimii myös nojan kiertäminen vasemmalle tai oikealle. Käsinojan alla olevasta vapautusnapista säädetään käsinojien korkeutta. Nojien hiukan eteen kallistetut varret ovat jämäkästi kiinni alumiinisessa Synchro rungossa. Sopiviksi säädetyt käsinojat antavat hyvän tuen kyynärvarsille ja kallistuvat rungon mukana oikeassa kulmassa myös keinuessa.

Ergonominen niskatuki kruunaa hyvän keinuvan työtuolin

Keinumekanismilla varustettu ergonominen konttorituoli Meshissä on vakiovarusteena säädettävä niskatuki. Kaarevaa tukea voi säätää korkeus- ja syvyyssuunnassa. Niskatuki on pehmustettu ja se on verhoiltu mustalla nahkalla. Nahka on näyttävä, helppohoitoinen ja hygieeninen materiaali, joten se toimii työtuolissa loistavasti. Tuen muotoilu on siro ja se sopii erinomaisesti Mesh toimistotuolin tyyliin. Jos niskatukea ei halua käyttää, sen voi nostaa kiinnikkeestä. Suosittelemme kuitenkin hyödyntämään kaikkia Ergoneaan kehitettyjä ominaisuuksia.

Uusi istumamukavuuden mullistava Ergonea® Synchro keinumekanismi

Ergonea Mesh työtuolissa on aivan uusi Synchro keinumekanismi, joka parantaa merkittävästi istumatyön ergonomiaa. Synchro on myös hyvännäköinen, joten tuolissa yhdistyvät tyylikäs tekniikka ja edelläkävijän ergonomia. Keinussa selkänojan kallistuessa 25 astetta, istuin kallistuukin vain 7 astetta. Tämä avaa alavartalon veren kierron vapaaksi, vähentäen huomattavasti istumatyön rasituksia. Selässä nikamapaineet vähenevät ja nämä yhdessä saavat koko kropan voimaan paremmin. Mesh työtuolia käyttävät pysyvät koko päivän virkeämpinä ja nauttivat istumatyöstä enemmän. Ergonea® on edelläkävijä hyvien tuolien kehittäjänä, nämä saavutukset auttavat myös työssäjaksamisessa ja pidentävät työuria. Mesh toimistotuolin uudet nerokkaat keksinnöt ovat saaneet suurta huomiota ja kiinnostusta työpaikoilta, joissa pidetään huolta työntekijöiden terveydestä ja työhyvinvoinnista. Sama toimii myös kotona
Ergonea Mesh on monen mielestä paras työtuoli toimistoon, siksi se on luotettavin myös kotikäytössä.

Edullinen hyvä työtuoli jossa on vakaa ristikko ja isot pyörät

Ergonea Mesh on hyvä työtuoli, jonka toimivuuteen ja vakauteen on kiinnitetty suurta huomiota. Pyöräristikko on näyttävää kiiltävää alumiinia, ristikon halkaisija on 66 cm. Alumiininen Synchro keinumekanismi ja pyöräristikko yhdessä antavat Mesh työtuolille arvokkaan ilmeen ja luxustuolin tyylin. Tämä luo toimistoon modernia tunnelmaa ja lisää viihtyisyyttä työympäristössä. Ergonean pyöräristikko nousee keskeltä harjan muotoiseksi, joten kaasujousi on kiinni yläreunasta. Tällä savutetaan konttorituoliin hyvä vakaus ja turvallisuus myös syvään keinuttaessa. Toinen merkitys on se, että ristikon sakaroiden kaltevuus optimoi pyöriin parhaan rullautuvuuden. Mesh keinuvan työtuolin pyörät ovat 65 mm korkeita tuplapyöriä, isot pyörät rullaavat kuin unelma kovilla lattiapinnoilla. Kaasujousi on musta ja sen säätövara on 10 senttiä. Kaasujousessa on pieni jousto, joka myötäilee työskennellessä lisäten istumamukavuutta. Mustat pyörät ja musta kaasujousi kiiltävässä alumiiniristikossa ovat näyttävä yhdistelmä korostaen Mesh toimistotuolin upeaa ja modernia ulkonäköä.

Ergonea Mesh työtuolin strategiset mitat ja 3 vuoden takuu

Ergonominen työtuoli keinumekanismi ja edullinen toimistotuoli Ergonea Mesh keinulla mitat ja hyvä takuu

Keinuva Ergonea Mesh työtuoli on suunniteltu S - XL kokoisille henkilöille. Tämä ergonominen toimistotuoli on parhaimmillaan alle 185 cm pitkien ihmisten käytössä ja painoraja on asetettu välille 50 - 110 kiloa. Kooltaan näissä raameissa olevat henkilöt saavat Mesh työtuolista parhaan ergonomisen hyödyn.
Ergonea® on luotettava tuoli, järkevän varma valinta työhön ja kotiin vuosiksi. Mesh toimistotuolin takuu on 3 vuotta. Paras työtuoli keinumekanismilla moneen käyttöön.

Työtuolin ja satulatuolin vuorottelu suosittua

Työtuoli ja satulatuoli sopivat hyvin työtuolipariksi. Ergonean edullisten satulatuolien mallisto on laajentunut. Valikoimassa on useita erivärisiä ja erimallisia tuoleja myös sähköpöytä käyttöön. Tutustu uuteen Ergonea Luxe satulatuoli malliin ja uusiin väreihin. Tämä yksiosainen tuoli sopii parhaiten naisten toimistotyöskentelyyn. Miehille on kehitetty kaksiosainen Ergonea Dual satulatuoli, jossa on hyvät säädöt. Tätä kotimaista tuolia valmistetaan myös ESD versiona. Ergonomisin malli naisille ja miehille on Ergonea Dual satulatuoli selkänojalla, siinä on paras tuki ristiselälle ja erinomainen istumamukavuus. Dual Gym on työfysioterapeuttien suosittama tuoli pitkään yhtäjaksoiseen istumatyöhön. Kahden tuolin vuorottelukäyttöä työssä kannattaa myös harkita. Työtuolien vaihto lisää istuma-asentojen vaihtelevuutta ja se parantaa työhyvinvointia entisestään.

Tilaa verkkokaupasta

Vaihtoehdot:Lataa työtuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

93 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle työtuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi työtuoli