Aktiivinen satulatuoli Ergonea Pilates keinuva musta nahka jumppaava aktiivi satulatuoli naiselle hinta 442€ sis. alv.

Aktiivinen satulatuoli keinulla naisille

Pilates aktiivi satulatuoli on varustettu Ergonean kehittämällä aktiivi-keinumekanismilla, joka on äänetön ja todella miellyttävä käyttää. Keinulla varustetun Pilates istuimen automaattinen säätö on tarkka, joten kallistuksen vastus on joka suuntaan sama. Aktiivinen istuin on hyvä myös eteenpäin kurotettaessa, selkä ei pyöristy satulan jouston ansiosta. Keinuva satulatuoli Pilateksen mekanismi parantaa alaselän kudosnestekiertoa ja syvien lihasten kuntoa, joten vatsan sekä selän lihakset vahvistuvat ja verenkierto paranee. Pilates satulatuolissa on miellyttävä työskennellä, myös pitkäkestoisessa ja yhtäjaksoisessa työskentelyssä.

Aktiivi satulatuoli keinuva musta nahka tai väreissä

Pilates satulatuoli keinuva on saatavilla kolmella eri istuinvaihtoehdolla: ergonominen Luxe- istuin, kapea Fine tai kaksiosainen aktiivi satulatuoli Dual. Pilates keinuva satulatuoli on saatavissa mustaa aitoa nahkaa heti varastosta, tai useissa muissakin nahkaväri vaihtoehdoissa. Aktiivi satulatuolia toimitusajalla myös upeissa kangasväreissä.


 • Istumakorkeus: M: 59-79 cm, S: 51-65 cm, L: 64-90 cm
 • Istuin: L: 40 cm S: 36 cm, kapea muotoilu naisen anatomialle
 • Paino: 9 Kg
 • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
 • Runko: Erikoismetallia, kevyt ja kestävä, myötäilevä kaasujousi
 • Ristikko: Tyylikäs musta metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
 • Pyörät: Pyörät 65 mm koville lattioille, lukkiutuvat pyörät, tassut
 • Verhoilu: Valkoinen, musta, sininen, tai ruskea aito pehmeä nahka
 • Takuu: Pilates keinuva satulatuoli, takuu 3 vuotta
 • Lisätiedot: Helppohoitoiset materiaalit kotiin ja vaativiin töihin. Ergonea aktiivi satulatuolia voi käyttää koko päivän ja sen hyviä ominaisuuksia on suuresti kiitetty. Paras liike ja ergonomia, edullinen hinta.

 • Aktiivinen jumppaava satulatuoli Ergonea Pilates edestäPilates edestä
 • Aktiivinen satulatuoli Ergonea Pilates keinullaKeinumekanismi
 • Aktiivinen satulatuoli Ergonea Pilates sivustaPilates sivusta

Satulatuoli Pilates mekanismilla keinuva, hinta tarjous istuessa jumppaaville

Ergonea® on rekisteröity tavaramerkki, jonka laatuun voit aina luottaa. Nyt Pilates swing satulatuoli hinta kampanjassa hyvällä takuulla. Aktiivinen Pilates istuin myötäilee vartalon liikettä, se lisää ergonomiaa ja työskentelyn sujuvuutta. Metallirunkoinen ja aktiivinen Ergonea Pilate satulatuolin swing mekanismi kestää. Aktiivi satulatuolissa on koville lattioille tarkoitetut isot harmaat pyörät, jotka rullaavat kevyesti. Erikoistyöskentelyyn pyörät toimitetaan istuttaessa lukkiutuvina, vapautuvina, tai niiden tilalle laitetaan tassut. Pyöräristikko on painevalettua metallia ja se on halkaisijaltaan 62 cm, sen ansiosta tuoli on vakaa kaikilla istumakorkeuksilla. Kaasujousi myötäilee pehmeästi keinuvan satulatuolin istumakorkeutta käyttäjän painon mukaan. Tämä lisää istumamukavuutta, joten tuolissa työskentely on miellyttävää. Istuimen kapean muotoilun ansiosta lonkat pysyvät lähes normaalissa istuma-asennossa, tämä on tärkeä ominaisuus varsinkin herkkäselkäisille. Keinuva satulatuoli swing mekanismilla parantaa alaselän kudosnestekiertoa ja syvien lihasten kuntoa. Harkittujen ergonomisten ominaisuuksiensa vuoksi aktiivinen Ergonea Pilates swing satulatuoli sopii pitkäänkin työpäivään, eli tuolia voi käyttää jatkuvasti ja pysyä virkeänä ja kunnossa koko päivän. Herkästi keinuva Pilates swing satulatuoli heti varastosta kotiin ja työpaikalle.

Tilaa verkkokaupasta

Vaihtoehdot:


Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

16 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli